NAJNOVIJE SAZNANJE: Marko Milićev se krije među turistima u Turskoj?

- Verujemo da je i dalje u Turskoj. Očekujemo u narednih nekoliko dana i prve informacije od kolega iz Ankare. Sumnjamo da se prikrio u nekom većem mestu, među turistima, i da pokušava da nađe izlaz iz situacije u koju je zapao - kaže izvor blizak istrazi

  • 44

Marko Milićev, osumnjičen za pogibiju Luke Jovanovića na Brankovom mostu u Beogradu, najverovatnije se još krije u Turskoj. U ovu zemlju je legalno ušao 10. avgusta, letom za Istanbul, a do danas se nije pojavio ni na jednom graničnom prelazu ove države.

Mala je verovatnoća, kako se saznaje, da je on ilegalno prešao tursku granicu, mada se ne isključuje ni takva mogućnost. Za njim je raspisana crvena Interpolova poternica i očekuje se da vrlo brzo bude uhapšen.

- Verujemo da je i dalje u Turskoj. Očekujemo u narednih nekoliko dana i prve informacije od kolega iz Ankare. Sumnjamo da se prikrio u nekom većem mestu, među turistima, i da pokušava da nađe izlaz iz situacije u koju je zapao - kaže izvor "Novosti“ blizak istrazi. 

Ipak, postoje indicije da Milićev nije slučajno izabrao Tursku, odnosno Istanbul kao prvu destinaciju da ode iz zemlje. Simptomatična je i činjenica da je Beograd napustio kada su se kockice tragedije sklopile i kada je otkriven prvi siguran trag koji je vodio do njega kao glavnog vinovnika katastrofalne saobraćajne nesreće.

- Nismo imali dokaze da ga tada uhapsimo, postojale su samo indicije da je on vozač "kantrimena“. Privodili smo kraju i analizu baznih stanica od tog tragičnog jutra. Čudno je da je pobegao dve nedelje posle nesreće. Sumnjamo da je prethodno pripremao „teren“ i da ga je neko čekao u Turskoj - kaže sagovornik Novosti.

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    23. avgust 2014 | 17:20

    A ja mislio krije se medju zenama u nekom haremu Sulejmana Velicanstvenog. Bas sam bio u zabludi.

  • Milorad Podunavac

    23. avgust 2014 | 17:47

    E dosta lupanja i nagadjanja nego ga uhapsite i nadjite auto!!!! Koga zavlacite vise

  • bg

    23. avgust 2014 | 18:42

    Prvo su ga poslali na more da se malo opusti i razmisli za koju lovu pristaje da odlezi par godine,jos uvek dogovor nije postignut,nije malo lezati a da nisi kriv,mislim da stvarni krivac ima dosta love i da ce uskoro da dodje do dogovora!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA