MISTERIJA O KOJOJ PRIČA CELA SRBIJA: Ko je Ivi prodao injekciju smrti?

Policija istražuje kako je Ivana Bakić Bodrožić došla u posed anestetika "propofola", koji se u apotekama ne može kupiti, čak ni uz recept već ga koriste samo lekari u klinikama, pred operacije

  • 71

Ivana Bakić Bodrožić (31), čije je beživotno telo pronađeno u četvrtak u hotelskoj sobi 326, u beogradskom hotelu "Hajat", ubrizgala je sebi duplu dozu anestetika "propofola".

Ova hemikalija može da se nađe samo u klinikama i doktori je zadužuju pred operacije, pa je očigledno da je neko "ispod ruke" prodao Ivani ovaj anestetik. Koliko je on opasan, govori i podatak da se koristi u SAD kao jedan od tri ključna sastojka pri egzekucijama osuđenih na smrtnu kaznu!

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

Izvor blizak istrazi naveo je da su pored Ivaninog tela pronađena dva šprica, a braunila joj je bila zabodena u ruci. Obdukcijom je utvrđeno da je sebi ubrizgala duplu dozu "propofola" i da je u pitanju samoubistvo.

- Do sada je nekoliko puta prijavljena zloupotreba ovog leka od strane zdravstvenih radnika. Utvrdićemo da li je to i ovaj put bio slučaj. Bilo je slučajeva da neko "ispod žita" prosledi "propofol" napolje, ali do sada se nije desilo da je neko njime izvršio samoubistvo - rekao je izvor iz istrage.

Poslednji status mrtve devojke iz Hajata: Da li je na Fejsbuku Ivana Bodrožić najavila smrt?! (FOTO)

"Propofol" je intravenski sedativ hipnotik koji sme, samo i isključivo, da se primi u bolnici od strane anesteziologa ili u jedinici intenzivne nege, piše "Informer".

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

Ne može da se kupi u apotekama, čak ni uz recept.

(Telegraf. rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    15. decembar 2014 | 12:48

    Radim na anestziji.Propfol ili disoprivan ne spada u grupu narkotika. Mogu da ga iznesem iz bolnice, koliko hocu.Nema evdencije.Ali da stavim braunilu ili venflon sam sebi tesko!

  • Arkadije

    15. decembar 2014 | 13:04

    Ma da,zakupila je sobu u Hajatu,a pre toga ispod ruke kupila lek i onda se luksuzno ubila. A tamo gde zeka pije vodu,ustvari zive tri praseta. A mi se svi kopcamo na ledja...

  • Boom!

    15. decembar 2014 | 11:36

    Ko je prodao? Pa verovatno "klient" doktor je snadbevao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA