MISTERIJA SMRTI U HAJATU: Da li je Ivu Bodrožić ubio kokain ili lek "propofol"?

Obdukcija na Vojnomedicinskoj akademiji, urađena na izričit zahtev nadležnog tužilaštva, potvrdila je da smrt nije natupila nasilno i da je Ivi navodno presudila kombinacija kokaina i leka. Sumnja se i da joj je "propofol" prodala drugarica, medicinska sestra sa VMA

  • 8

Ivana Bodrožić Bakić (31), ćerka Nade Bodrožić, poslanice DS-a, nije ubijena u sobi 326 u beogradskom hotelu "Hajat". U njenoj krvi pronađen je kokain, a ili i doza leka "propofol", a istraga će utvrditi da li je u pitanju samoubistvo, saznaju Naše novine.

Obdukcija na Vojnomedicinskoj akademiji, urađena na izričit zahtev nadležnog tužilaštva, prema izvorima Naših novina potvrdila je da smrt nije natupila nasilno i da je Ivi presudila kombinacija kokaina i leka.

POLICIJA OTKRIVA: Da li je medicinska sestra ubila Ivu Bodrožić?!

- Na njenom telu nisu nađen tragovi nasilja, već samo trag braunile i ubodna rana na mestu na kom je ubrizgan lek. Nakon toksikološke analize znaćmo da li je imala još nešto u krvi pre smrti, kao i precizno vreme u koje je umrla - kaže sagovornik Naših novina.

On navodi da su inspektori koji rade na ovom slučaju juče kasno poslepodne uzeli snimke sa sigurnosnih kamera u hotelu "Hajat", koje su odmah počeli da pregledaju.

Poslednji status mrtve devojke iz Hajata: Da li je na Fejsbuku Ivana Bodrožić najavila smrt?! (FOTO)

- Ti snimci inače, nisu ranije pregeldani zbog samita koji se trenutno održava u Beogradu. Pažljivo ćemo ih analizirati i nakon toga pozvati na informativnu razgovor sve one koji se vide na njima - kaže isti izvor.

Iako se u javnosti se spekulisalo da je za Ivaninu smrt osumnjičena medicinska sestra (navodno Ivina prijateljica, zaposlena na VMA) koja joj je "ispod ruke" prodala lek, sagovornik ovog lista odbacio je takvu mogućnost.

Ivana Bakić Bodrožić umrla od istog anestetika kao i Majkl Džekson? (FOTO)

- Za sada nema osumnjičenih, a inspektori će razgovarati sa  svim osobama koje su bile sa njiom u kontaktu u periodu pre smrti, kao i sa osobama koje su snimljene sigurnosnim kamerama u hotelu. Ne postoje saznanja da je Ivani neko pretio, niti da je s nekim bila u sukobu. Svi će biti saslušani po standardnoj proceduri, u sklopu obaveznog dela istrage - kaže izvor ovog dnevnog lista.

NOVI DETALJI MISTERIOZNE SMRTI U HAJATU: Ivana kupila “injekciju smrti” za 50 evra od medicinske sestre!

Smrt Ivane Bodrožić izazvala je veliko uznemirenje javnosti nakon što su se pojavile informacije da postoji mogućnost da je ubijena. Ona, je podsetimo, pronađena mrtva prošlog četvrtka sa špricem u podlaktici desne ruke, kada je sobaria hotela došla da pospremi sobu.

Ivana je bila zaposlena u kompaniji "Pink Internešnel" i radila je kao njihov predstavnik u Beču. Osim toga, bila je idejni tvora "Pink onlajna", koji je prerastao u "Klik Pink".

UZ ŽUTE DUNJE I TAMBURAŠE: Sahranjena Ivana Bakić Bodrožić, na sprovodu političari i estrada!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja J

    18. decembar 2014 | 14:34

    Sve u krug pa opet na pocetak. Jeste,nije a moglo bi da bude! Ne vredjajte nam inteligenciju!!!

  • ЖAН KЛOД

    18. decembar 2014 | 12:33

    ne ubija kokain

  • sanja

    18. decembar 2014 | 18:03

    Kao prvo kokain moze da ubije ali ne ovako, vise lici na infarkt ta smrt, pa se posle otkrije da je srce stalo usled previse kokaina! Kao drugo visegodisnji zavisnici od kokaina, oni koji imaju para za drogu, imaju velike probleme sa spavanjem i ne pomazi nikakvi bensedini i slicno pa onda neki uzimaju heroin, a neki anestetike da se "spuste" i odspavaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA