Pronađen ubica Velibora Dunjića!

U toku je pisanje krivične prijave protiv dve osobe, V. Đ. kao direktnog izvršioca i A. Đ. kao pomagača, a obojica se i dalje nalaze u bekstvu

  • 16

Operativci beogradske policije rasvetlili su ubistvo Velibora Dunjića (29), jednog od vođa Crvene zvezde, koje se dogodilo 15. maja 2014. godine. U toku je pisanje krivične prijave protiv dve osobe, V. Đ. kao direktnog izvršioca zločina koji je u bekstvu, i A. Đ. kao pomagača.

Sumnja se da je A. Đ. pištolj kojim je izvršeno ubistvo, bačen u vodu, pišu Večernje novosti.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Čelnici beogradske policije još su u maju prošle godine, dva dana posle Dunjićeve smrti, javno rekli da im je poznat identitet ubice. Prikupljeni su dokazi, koji će biti predati Višem javnom tužilaštvu na razmatranje.

NIKAD VIĐENO: Snimak sahrane Velibora Dunjića, vođe Zvezdinih navijača! (VIDEO)

Prema saznanjima policije, V. Đ. koji je radio kao šef obezbeđenja na obližnjem splavu, pobegao je iz Beograda odmah nakon likvidacije Dunjića, a u početku se krio kod jednog jataka u okolini Leskovca, zatim se prebacio na Kosovo i Metohiju gde je boravio u okolini Peći, a sada se nalazi u inostranstvu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Navodno, pomoć u skrivanju mu je pružao jedan od beogradskih momaka koji je na ivici zakona, a poseduje i splav. On mu je donosio hranu i brinuo se da policija ne pronađe.

Podsetimo, Velibor Dunjić je ubijen sa sedam hitaca iz pištolja ispred splava "Džimis" na beogradskom Ušću. Do ubistva je došlo posle višednevnog uzastopnog sukobljavanja Dunjića i momaka iz obezbeđenja nekoliko beogradskih lokala.

(Telegraf.rs / Izvor: Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    9. januar 2015 | 13:14

    Dobro posluju ovi navijaci za razliku od kluba.

  • Realan

    9. januar 2015 | 12:43

    Da je srece pa da imamo jedinicu koja bi smakla sve ovakve ubice i kriminalce ili bar da budu u zatvoru jer svakog dana nanose zlo !

  • Janko

    9. januar 2015 | 12:48

    Sve panduri I rade kao obezbedjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA