STIGLI SU U NEMAČKU: Saplitanje mađarske snimateljke nije sprečilo ovog oca i sina da dođu do cilja (FOTO)

Petra je namerno saplela Osamu dok je držao sina u naručju, a nakon što je grupa izbeglica iz Sirije probila kordon mađarske policije

  • 9

Sirijski fudbalski trener Osama al Abd al Mohsen i njegov sedmogodišnji sin koji su postali poznati nakon što ih je saplela mađarska snimateljka Petra Laslo stigli su u Nemačku!

Petra je namerno saplela Osamu dok je držao sina u naručju, a nakon što je grupa izbeglica iz Sirije probila kordon mađarske policije.

Snimateljka TV stanice N1 je momentalno dobila otkaz nakon što je u javnosti prikazan snimak kako sapliće izbeglice, a na snimku se vidi da je ona i šutirala migrante koji su bežali od policije.

Foto: Facebook/europeans against the political system Foto: Facebook/europeans against the political system

Osama je proslavljeni sirijski fudbalski trener koji je sa porodicom pobegao iz sirijskog grada Der ez Zoa i preko Turske stigao do Mađarske.

On je posle višenedeljnog putovanja konačno stigao do Nemačke, gde je smešten u jedan izbeglički kamp, a na društvenim mrežama se pojavila njegova fotografija sa sinovima.

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/ Izvor: alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srce♡♥♡♥

    13. septembar 2015 | 22:53

    Drago mi je sto je stigao do Nemacke;)srecno.

  • SAVA

    13. septembar 2015 | 23:03

    Sto vas cudi, znate da su Madjari uz Hitlera bili, ovo je samo nastavak iz proslosti, a fasizam je vec odavno nam pred vratima. Uvek kazem i kazacu Smrt fasizmu, sloboda narodu.

  • Su

    13. septembar 2015 | 22:40

    Svako dobro i punoo punoo srece u daljem životu!!!! Molim Boga da Vama i vašim najmilijim pomogne da prebrodite sve te nedače i da se kao uspješan sportski menadžer susretneš oči u oči sa kučkom koja je nogom pokušala da spriječi vaš put ka slobodi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA