PUTIN PRAVI BEVERLI HILS: Svi će dobiti zemljište u ovom zalivu BESPLATNO!

Gradonačelnik odmarališta na krimu Andrej Filonov rekao je da će zvezde koje pristignu učestvovati u promociji turističkog odredišta i dobiti zemljišta besplatno ili uz veliki popust

  • 7

Premijer Republike Krim Sergej Aksionov u otvorenom pismu je ponudio slavnima zemljište koje bi dobili besplatno u zamenu za promociju Krima kao atraktivnog turističkog odredišta.

PUTIN ZABRINUT: Postoji opasnost od neprijateljskih sabotaža na Krimu

- Ugledni ljudi i slavne ličnosti su dobrodošli na Krim. Ako ovde kupe nekretnine, prijave prebivalište ili dođu na odmor neće se suočiti ni sa kakvim administrativnim ili drugim barijerama. Želimo da napravimo Beverli Hils na Krimu u budućnosti - napisao je Aksionov u magazinu Izvestia. On je još istakao da je nekoliko slavnih osoba već izrazilo želju da se presele u Rusiju i uzmu rusko drževljanstvo, a među njima su i američki bokser Roj Džons Junior, frontmen američke rok grupe Limp Bizkit Fred Durst i francuska glumica Sami Naceri.

Jedan od najboljih boksera svih vremena tražio pasoš od Putina (FOTO) (VIDEO)

Gradonačelnik odmarališta na krimu Andrej Filonov rekao je da će zvezde koje pristignu učestvovati u promociji turističkog odredišta i dobiti zemljišta besplatno ili uz veliki popust. A pre dva dana je Vladimir Putin na Krimu ugostio bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, što takođe pomaže u promociji ovog poluostrva.

(Telegraf.rs/Večernji list)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    15. septembar 2015 | 14:00

    Продати у хрватској, купити на Криму..... "хандри" ме само то што још нисам познат, мада су "ријалити програми" свуда око нас тако никад није касно! :-) :-) Чудни су путеви господњи!! :-)

  • Sonja

    15. septembar 2015 | 13:43

    Covek je potpuno zastranio. Ceo svet mu je uveo sankcije zbog aneksije Krima,a on misli da mu dodju zvezde i bace svoje karijere za jedan plac.

  • Fap_masina

    15. septembar 2015 | 14:46

    Dok se malo smire strasti bice krim opet popularan, licno bih ga i'ja volio posetiti ako budem imao priliku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA