PUCAO SEBI U USTA, UMRO U HITNOJ POMOĆI: Sahranjen Milan P. (17), koji se ubio hicem iz očevog pištolja! (FOTO)

- Bio je vedar, zabavan, uz to i odličan đak. Družili smo se i planirali da u januaru sledeće godine proslavimo i njegovo punoletstvo. Mi smo treći razred srednje škole, pa svi smo već napunili ili ćemo uskoro napuniti 18 godina - rekao je školski drug nastradalog tinejdžera

  • 5

Pun autobus školskih drugova, nastavnika, poznanika i prijatelja iz Ćuprije dovezao je ožalošćene danas u Supsku koji su želeli poslednji put da se oproste od sedamnaestogodišnjeg Milana P. koji se u subotu ubio u porodičnoj kući. 

TRAGEDIJA U ĆUPRIJI: Srednjoškolac (17) pucao sebi u glavu, na mestu ostao mrtav!

Suze, venci, cveće, kao i mladi koji su bili na početku pogrebne povorke činili su pretužni ambijent u dvorištu i ispred porodične kuće mladićevih roditelja, Ninoslava i Jasmine Petrović. Niko od drugova ovog mladića ne može da shvati da se ubio, da je digao ruku na sebe iako je imao sve preduslove za srećan život.

- Bio je vedar, zabavan, uz to i odličan đak. Družili smo se i planirali da u januaru sledeće godine proslavimo i njegovo punoletstvo. Mi smo treći razred srednje škole, pa svi smo već napunili ili ćemo uskoro napuniti 18 godina. Neverovatno je da je to uradio jer se nikad, baš nikad ni na šta nije požalio - jedva je progovorio jedan od Milanovih vršnjaka koji je došao na sahranu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Stanovnici Supske kažu da je porodica Petrović odlično situirana jer su baba i deda dečaka austrijski penzioneri, a njegov otac poseduje privatnu fabriku.

- Ovo je najuglednija porodica u našem selu. Poštovana, jer su sve stekli višegodišnjim radom. Milan je bio primeran dečko, nikad nikom problem nije napravio, a para je imao. Ko zna kakav je razlog mogao da ima da bi učinio ovako nešto – kaže jedan od komšija.

Kako Telegraf saznaje, u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, tinejdžer je pucao sebi u usta. Davao je znake života, pa je odmah prevezen u ćuprijsku bolnicu, ali je preminuo u hitnoj pomoći.

- Bio je sa roditeljima te subote uveče na proslavi punoletstva jednog svog druga iz sela. Izašao je ranije da bi otišao do kuće da nešto uzme, gde je pronašao očev pištolj. Pucao je u sebe oko 22 sata na spratu kuće, dok su u prizemlju bili njegovi baba i deda - kaže naš izvor iz istrage.

(Z. R. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikad ne znas

    7. decembar 2015 | 17:24

    Nikad ne znas sta neko nosi na dusi iako izgleda da je sve u redu

  • 227

    7. decembar 2015 | 18:02

    Hiljadu puta sam se upitao -šta će nekom pištolj u kući ? Oružje treba da poseduju samo službena lica,i niko više,a kada se uhvati "kriminalac sa pištoljem " da zna da ga samo za to, čeka 20 godina robije - pa da vidim ko će onda da nosi po ulici pištolj?

  • Djordje

    7. decembar 2015 | 19:04

    Ja mislim da je dečko mislio da pištolj nije napunjen, samo je hteo da se našali ali je pištolj ipak opalio. Zašto bi se takav dečko bez ikakvih problema i brige ubio. Nekako mi to ne ide u glavu, ali ipak samo on zna zašto i kako. U svakom slučaju velika tragedija, saosećam sa roditekajima, rodbinom i prijateljima. Savršeno znam kako izgleda izgubiti dete. STRAŠNO!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA