ISLAMSKA DRŽAVA UVELA NOVO JEZIVO PRAVILO: Traži da se ubiju sva deca obolela od Daunovog sindroma! (VIDEO)

Fatva se odnosi na svu decu koja pate od teških mentalnih poremećaja i koja su "opterećenje za društvo"

  • 17

Iračka aktivistička grupa "Mosul Eye" objavila je na svojoj Fejsbuk stranici da su pripadnici Islamske države koji brinu o sprovođenju šerijatskog prava izdali usmenu fatvu, to jest zapovest, kojom naređuju da se pobiju sva deca i novorođenčad koja boluju od Daunovog sindroma.

DOZVOLJENA PEDOFILIJA: Džihadistima se preporučuje da spavaju sa DEČACIMA!

Fatva se odnosi na svu decu koja pate od teških mentalnih poremećaja i koja su "opterećenje za društvo". Ako je ovo istina, time bi Islamska država praktično ponovila zločinačku praksu koju su pred početak i za vreme Drugog svetskog rata sprovodili nacisti.

Dečak sa Daunovim sindromom (11) postigao najlepši gol u Škotskoj! (VIDEO)

"Mosul Eye" tvrdi da je fatvu izdao saudijski sudija Abu Said Aldžazravi, a džihadisti veruju da su obolela deca uglavnom potomci stranih boraca koji su se oženili iračkim, sirijskim i azijskim ženama.

Aktivisti "Mosul Eye-a" navodno su već zabeležili smrt 38 mališana koja su imala Daunov sindrom, uzrasta između nekoliko nedelja i tri meseca. Deca su ubijena smrtonosnom injekcijom ili ugušena.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • expert

    14. decembar 2015 | 15:36

    Najbolje, najneiskvarenije, najbezazlenije osobe na svetu su osobe sa Daunovim sindromom. Kada bi svi imali tako neiskvarenu dušu svet bi bio mnogo bolje mesto. Nas ima mnogo više nego pripadnika Isis-a. Dići će se svet na kraju protiv ovog zla kao i protiv nacista. U toj borbi moramo mi pobediti, to je prosto prirodno. Mislim da islam nema veze sa ovim zlom i bacanjem fatfi i pisanjem pravila šta se sme a šta ne sme na dnevnom nivou. Pitanje je i šta je pozadina svega, verovatno je plan da svet počne da mrzi sve muslimane kao što su nas Srbe. Još da kažem hvala bogu da muslimani postoje inače bi još uvek nas najviše mrzeli!

  • Čovjek

    14. decembar 2015 | 11:51

    Bože ima li te, zgazi ovu gamad što zemljom gamiže i ovakve grozote čini!

  • Miki

    14. decembar 2015 | 12:07

    Joj kad sam procitao ovo doslo mi je da zaplacem ja ne znam kako te gnjide isis misle sta su bre oni joj sta bi dao da ih sve pobiju bre sta oni zamisljaju da samo oni postoje samo da Brat Putin proradi uvodicemo mi njima zakone i pravila ocemoo da vas unistimo Atomskom Bombom ili da se sami unistite gnjide jedne glupe kako imaju srce tako nesto da kazu joj boze ko ih stvori :( ! SVI SMO MI LJUDI A RETKO KO JE COVEK :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA