POGINULA SRPSKA PEVAČICA: Detalji tragedije kod Trstenika

Nada Nikolić, Elvirina majka, uzalud je čekala ćerku da se vrati sa nastupa

  • 15

U sudaru "opel kadeta" i "reno megana"u mestu Duboki potok,  na regionalnom putu Kruševac - Trstenik, nadomak sela Bogdanje, poginuli su pevačica Elvira Savić (31) iz Trstenika, koja je bila na mestu suvozača i Srđan Petrašinović (30) iz sela Dublje kod Trstenika, koji je upravljao "opelom". U ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dodgodila u sredu, tri sata posle ponoći, povređen je i Vladimir Petrović (33), vozač "renoa".

On je dobio povrede glave i oporavlja se u Opštoj bolnici u Kruševcu.

CRNA SREDA NA SRPSKIM PUTEVIMA: Teške nesreće se ređaju, TROJE poginulih i OSMORO povređenih!

I Vladimir i Elvira bavili su se muzikom.

- Verovatno su stradali vraćajući se sa "tezge", jer je Elvira pevala u kafani u Velikoj Drenovi, pa se otuda našla u autu koji je iz tog pravca išao ka Trsteniku. Pretpostavlja se da je Srđan bio te kobne večeri u kafani, pa se ponudio da je poveze kući. Vozač Vladimir Petrović, takođe muzičar, kontrabasista, kretao se iz suprotnog pravca ka rodnom selu Medveđa, a inače je, radio u kafani "Kutak" kod akva-parka u Trsteniku - navodi nezvanično izvor "Novosti".

Foto-ilustracija: AP/Tanjug Foto-ilustracija: AP/Tanjug

Uzroci nesreće još se utvrđuju, ali izvesno je da je reč o opasnoj krivini, a susnežica i mokri kolovoz verovatno su uticali na uslove na putu. Meštani Bogdanja ističu da nesreće nisu retke na tom mestu.

Nada Nikolić, Elvirina majka, čekala je ćerku uzalud da se vrati sve do pola tri. Devojka lepog glasa školovala se za sasvim drugo zanimanje.

LANČANI SUDAR KOD ARENE: Šest vozila napravilo kolaps, ima povređenih!

- Pevala je u kafani, jer niko nije hteo da je zaposli, a bila je pekar, tri godine se školovala za taj zanat - priča Nada Nikolić:

- Nije lako da se radi, ali nije bežala od posla. Niko nam nije javio šta se desilo, niti nas je policija obavestila. Slučajno sam čula da mi je ćerka poginula od komšinice moje sestre Anite.

TEŽAK UDES KOD TRSTENIKA: Dvoje poginulih u direktnom sudaru

Foto: Tanjug/Irfan ličina Foto: Tanjug/Irfan ličina

Slomljena od bola, Nada još ne zna kada će sahraniti ljubimicu. Starija sestra Sanja još ne shvata šta se dešava.

U Parking servisu u Trsteniku, gde je radio Srđan Petrašinović, ne mogu da veruju da su ostali bez dobrog i vrednog momka, koji je od 2011. godine bio zadužen za građevinsku operativu. Vozio je buldožere, pauk i umeo da upravlja i drugim mašinama.

(Telegraf. rs / Izvor: Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јасмина

    31. decembar 2015 | 11:18

    Дубоко саучешће породици младе певачице.Срамота,да мајка од комшилука чује трагичну вест Где су надлежни за такве ствари!?

  • drumer

    31. decembar 2015 | 11:07

    Iste noci je bio udes i u Kraljevo, gde je nazalost izgubio zivot jos jedan muzicar, kolega, bubnjar, roditelj i suprug nazalost ni kriv ni duzan. Neka im je vecna slava !

  • brcakrs

    31. decembar 2015 | 12:47

    Bolje da si sa djecom i porodicom bila u toplom domu! Saucesce

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA