UŽAS USRED SRBIJE: Ponudio devojčici (13) pomorandžu, pa je UHVATIO ZA ZADNJICU!

Uhapšeni je prvo presreo devojčicu kod parka i ponudio joj pomorandže. Nakon toga, on je počeo da se skida, da svlači pantalone, ali je devojčica uspela da pobegne

  • 9

Valjevska policija uhapsila je muškarca iz okoline Valjeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedeozvoljene polne radnje. Lisice na ruke su stavljene M.J. (34) iz valjevskog sela Pričević, koji je osumnjičen da je u dva navrata pokušao da napastvuje trinaestogodišnju učenicu jedne valjevske osnovne škole.

POLICIJA TRAGA ZA NINDŽA MASTURBATOROM: Seksualni manijak mesecima opseda studentski dom (FOTO)

Kako saznajemo, M.J. je devojčici prvi put prišao u parku u naselju Peti puku, a drugi pokušaj napastvovanja se dogodio u blizini OŠ „Andra Savčić“.

- Uhapšeni je prvo presreo devojčicu kod parka i ponudio joj pomorandže. Nakon toga on je počeo da se skida, da svlači pantalone, a devojčica je uspela da pobegne. Posle nekoliko dana, on je ponovo prišao devojčici, koja je bila u društvu drugarica, u blizini škole. Ponovo je devojčicama ponudio pomorandže, a kada su odbile i pokušale da se sklone od njega, on je 13-togodišnju devojčicu uhvatio za zadnjicu - navode naši izvori bliski istrazi.

ŠPIJUN ILI OBIČAN MANIJAK? Lekar tajno snimao 1.000 pacijenata (FOTO) (VIDEO)

Uhapšenom M.J. je određen pritvor do 30 dana i on se tereti za krivično delo nedozvoljene polne radnje.

(S.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA