Vučić: Nova vlada krajem maja!

Vučić je rekao novinarima posle sednice Predsedništva SNS, dan posle vanrednih parlementarnih izbora da se formiranje nove vlade pčekuje krajem maja

Novu vladu Srbije treba očekivati posle vanredne skupštine Srpske napredne stranke, zakazane za 28. maj, izjavio je danas popodne lider SNS Aleksandar Vučić.

SVI SU GLEDALI U ČEDINU ŽENU I U ODELO PREMIJERA! Evo kako su se srpski lideri DOTERALI za GLASANJE (FOTO)

Vučić je to rekao novinarima posle sednice Predsedništva SNS, dan posle vanrednih parlementarnih izbora.

Predsednik SNS Aleksandar Vučić posle sednice predsedništva koje je završeno oko 18.20 časova izjavio je, da je ponosan što su ovo bili najčistiji izbori, kao i da je veoma škrt na pozivima za pregovore o sastavu nove vlade.

Vučić je u obraćanju rekao da je SNS osvojila 100.000 glasova više nego na izborima u martu 2014. godine i misli da je to veliki uspeh posle teških reformi i ogromne mržnje.

- Ponosan sam što su ovo bili najčistiji izbori i što nije bilo prljavih spotova kao što je to bilo 2012. protiv Tomislava Nikolića. Istina je da su samo dva prigovora na izbore podneta i to su ih podneli ljudi naši. Oni koji su se žalili nisu podneli nijednu žalbu i prigovor. Oni su lagali. I dana je OEBS rekao da nije bilo nikakvih prokušaja krađe, rekao je Vučić za RTS i dodao:

- Interesantne su se stvari noćas dešavala. Da nismo imali apsolutnu većinu ko zna šta bi se desilo, od čudnih pritisaka noću što RIK ne radi. A PiK ništa ne radi juče ceo dan več danas u 14 časova je saopštio prve podatke. Svi ćute i prave se blesavi. Nije problem neka im pokloni taj porcenat, ali ja mislim da su se čudne stvari dešavlae rekao je Vučić.

On je dodao da 25 zapisnika ima logičku grešku i da oni nisu iračunati. Vučić je dodao da su u prigovoru napisali da je bilo 356 glasačkih listića, a na tom mestu ih je bilo 370, ali niko nije uzeo da pre početka izbora ih izborji. Takođe je naglasio da sčučajno problem na 9 mesta u Sjenici.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • psiholoskinja

    25. april 2016 | 21:53

    Treba pametno birati jer novu vladu ceka veliki posao.

  • TVRDJAVA

    25. april 2016 | 20:45

    jasno je da premijer ne želi stvari da prebija preko kolena.

  • Jovan

    25. april 2016 | 20:42

    Najbitnije je da Srbija nastavlja sigurnim putem napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA