≫ 

"SVE SAM PREDOSETIO, DA SAM BIO NA ROĐENDANU, ANĐA (3) BI BILA ŽIVA": Stravičan vapaj brata silovanog i ubijenog anđela!

- Tog dana sam bio sam u selu na raspustu. Nije mi se ni išlo na rođendan. A da sam bio, možda do ovoga ne bi ni došlo... Anđa bi se sada igrala sa mnom - potresen je brat

  • 7
Sahrana ubijene Anđeline, Anđelina Stefanović, Zaječar Foto: Telegraf

Brat Anđeline Stefanović (3), koju je surovo brutalno silovao i svirepo ubio monstrum Vladica Rajković u zločinu kod Zaječara, potresen je vešću da je njegova sestra po majci stradala na ovako krvnički način.

- Plakao sam i pre nego što su mi rekli da je mrtva. Osetio sam nešto u grudima što me je teralo na plakanje. Suze su same išle... Nešto kasnije rekli su mi da je Anđa mrtva i ispričali kako ju je Vlada ubio - rekao je 13-godišnji dečak za Alo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

MOG BRATA TREBA IZVESTI NA ULICU I ISECKATI NA KOMADE: Očaj davno izgubljene SESTRE MONSTRUMA iz Zaječara!

On dodaje da ne bi dopustio da Rajković odvede njegovu sestru da je i on bio na rođendanu.

- Tog dana sam bio sam u selu na raspustu. Nije mi se ni išlo na rođendan. A da sam bio, možda do ovoga ne bi ni došlo... Anđa bi se sada igrala sa mnom - potresen je brat.

Foto-montaža: Lična arhiva, Telegraf Foto-montaža: Lična arhiva, Telegraf

Nikome nije bilo dozvoljeno da vidi nesrećno stradalu devojčicu, jer je sanduk bio zatvoren.

ANĐELINA JE MONSTRUMA VOLELA I ZVALA "LUDI BATO": Ovo je najpotresniji detalj ZLOČINA koji je potresao Srbiju

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Voleo sam je jer je bila moja najmlađa sestra, a i volela je da se igra sa mnom - plačući je rekao brat.

Vladica Rajković priznao je da je ubio i Draganu Stanković, ženu s kojom je živeo, i da je njeno telo bacio u Timok. Pokazao je mesto na kome je ubio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srce

    14. jul 2016 | 08:04

    Nisi ti nista kriv zlato! Psihopata bi našao već neki način da zadovolji svoje agresivne i seksualne nagone. Tebi želim svu sreću i da živiš svoj mladi život najbolje kako možeš pored ovakve traume.

  • DH

    14. jul 2016 | 08:24

    Nemoj da krivis sebe malisa..Pa nisi ti kriv sto je ovaj psihopata... A ja sve vise verujem da je on ovo sve lepo smislio kako bi izbegao dugove,pa je morao da uradi nesto mnogo gnusno kako bi ostao dugo u zatvoru..A poucen iskustvom Djurica kad je ubio Tijanu znao je da ce biti zasticen u zatvoru..

  • IQ 89

    14. jul 2016 | 14:55

    Moje korisnicko ime IQ 89 oznacava prosecan IQ u Srbiji (izvor Wikipedia). Posle procitanog clanka, prvo mi se javila velika tuga i drhtanje i onda sve stade ...Pa zar nije pisano da je u trenutku zlocina otac bio u sumi na seci drva sa decom?! Zasto sada ova prica?! Cemu?! Malo li je ?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA