Niška policija rasvetlila krvavu tuču: Maloletnik uhapšen zbog pokušaja ubistva

Maloletnik osumnjičen za pokušaj ubistva je uz izveštaj o hapšenju sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu

  • 9

Niška policija uhapsila je večeras B.Đ. (16) zbog pokušaja ubistva, a protiv maloletnih P.Đ.(17), P.V. (16), Đ.V.(15) i R.M. (15) podnete su krivične prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja.

Pravi horor na Paliluli: Mladić prebio roditelje koji su oblivenu krvlju istrčali na ulicu, a onda je vitlao sekirom i razbijao kola

Kako je saopštila niška Policijska uprava, šesnaestogodišnjak se sumnjiči da je 24. februara nožem naneo povrede godinu dana mlađem dečaku, koje su kvalifikovane kao opasne po život.

Do potezanja noža došlo je u Đerdapskoj ulici ispred OŠ „Duško Radović“ tokom ugovorene tuče između dve grupe maloletnika.

B.Đ. je ubo D.S. u leđa, koji je zbog zadobijenih povreda operisan. On se još uvek nalazi na lečenju na Dečjoj hirurškoj klinici.

Akteri obračuna su se razbežali, ali je niška policija uspela da ih identifikuje i obezbedi dokaze za hapšenje B.Đ.

Maloletnik osumnjičen za pokušaj ubistva je uz izveštaj o hapšenju sproveden tužiocu za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Nišu.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milorad

    27. februar 2017 | 21:01

    Nesmete maloletniku nista, ako zelite (a zelite) u EU. Mogu da rade sto god im na pamet padne, ako je uopste imaju. Nek vam je bog u pomoci. Maloletnik+droga i alkohol, ubilo se.

  • dziber iz beograd

    27. februar 2017 | 20:34

    U zatvor odmah svi koji nose oruzje bez dozvole

  • Mirko&Slavko.

    27. februar 2017 | 20:33

    Разбежали се мамини и татини јунаци.Време да их држава осуди на дугогодишње казне и да више никоме не падне на памет.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA