NEVEROVATNO: Proveo tri dana na brodu među leševima i sve zabeležio kamerom (VIDEO)

Hrabri čovek proveo je tri dana sedeći u potopljenom brodu pored utopljenih članova posade. Imao je ogroman strah koji ga je stalono progonio u mračnom i bučnom tankeru. On je jedini preživeli od 11 poginulih na ovom brodu

  • 1

Čovek koji je proveo tri dana u tamnom i vlažnom prosotru potopljenog tankera snimao je sve trenutke dok ga ronioci nisu pronašli. U potopu poginulo je ukupno 11 članova posade. Svaki trenutak snimio je kamerom.

-Oko mene je bilo samo buka i mrak. Plakao sam i moliko Isusa da me spase. Bio sam jako gladan, žedan te mi je bilo toliko hladno da sam molio samo da vidim malo svetla- izjavio je Oken

Posle 60 sati provedenih u vazdušnom džepu veličine 1,5 metar koji je stvorio prevrnuti bord na dubini od 30 metara, pronađen je živ. Spacioci su bili začuđeni da je ostao živ nakon takvih uslova, s obzirom da su svi ljudi koji su se nalazili na brodu preminuli.

Njegova priča tu ne prestaje, jer je zbog boravka u tako malom prostoru udisao smrtonosne doze vazduha pa mu zbog toga srce ne bi izdržalo povratak na površinu da nije odmah po izbavljenu proveo dva dana u bolnici u dekompresijskoj komori.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D D

    4. decembar 2013 | 07:29

    U bog te .... drago mi je da je preziveo takvo cudo ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA