MESEČNI HOROSKOP: Evo šta vas čeka u januaru 2016.

Horoskop za januar - saznajte da li će vam danas zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka u narednom periodu

  • 1

Saznajte da li će vam u januaru zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka u narednom periodu. Evo šta kaže horoskop.

OVAN

Ko o čemu, Ovan o preseljenju i preuređenju stana. Odlučili ste da uskladite svoju životnu sredinu prema feng shui načelima, u stilu: želim sve novo i bacam sve staro, novac nije u pitanju. Primite k znanju da će, ukoliko pokušate da snizite cenu nekom stanu koji je osvojio vaše srce, sreća biti na vašoj strani. Ovu nedelju ćete provesti okruženi prijateljima na svakodnevnim žurkama. Nemojte se čuditi kada vas šef pozove na razgovor.

Foto-ilustracija: pixabay Foto-ilustracija: pixabay

BIK

Novu godinu ste shvatili vrlo ozbiljno. Iako ste čest gost luksuznih radnji, shvatili ste da je glupo trošiti novac na skupe poklone. Umesto toga uključićete se u neku humanitarnu akciju ili ćete sami odlučiti kome i kako želite pomoći. Hodaćete s toplinom oko srca znajući da ste učinili nešto dobro. Zaljubljeni Bikovi će biti uplašeni od komplikacija koje dolaze sa voljenom osobom. Ne očajavajte, prepreke su tu da se preskoče ili zaobiđu.

BLIZANCI

Niste se nadali tako uzbudljivom finalu godine. Iznenada ćete uočiti povoljne okolnosti za vaše napredovanje u firmi. Još bolja vest je da imate podršku svojih saradnika. Sada morate sami da odlučite da li ste spremni za donošenje odgovornijih odluka. Poslovni napredak ne znači nužno i finansijski oporavak. Suzdržite se još kratko od velikih ulaganja i kupovanja poklona. Neka vaš novogodišnji poklon bude plus na računu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RAK

Kraj meseca je obeležen neobičnim situacijama na poslu za koje ni sami niste sigurni kako je do njih došlo. Moraćete da se opravdate zbog nečega što niste učinili. Ako između vas i kolege na poslu, postoji neka ljubavna iskra, sada će se razbukatati u ozbiljan plamen. Ne bojte se, krenite polako u aktiviranje osećanja – nežuri vam se nigde! Praznike ćete obeležiti vrhuncem svoje kreativnosti – izradom poklona za porodicu i prijatelje.

LAV

Život će vam ličiti na komediju, sa elementima drame i akcije. U isto vreme ćete poželeti da renovirate stan, promenite auto, potpišete nekoliko poslovnih ugovora i odvedete partnera na romantični vikend. Uspećete samo polovično i često ćete s nevericom posmatrati kakve vas sulude teškoće mogu omesti u vašim planovima. Kraj meseca dočekujete iscrpljeni. Možda je sada trenutak za onaj romantični vikend. Partner će vas iznenaditi.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

DEVICA

Sve poslovne zadatke ćete obavljati savršeno, a poneseni svojom efikasnošću, razmišljaćete o proširenju o proširenju poslovnih aktivnosti. Privlači vas investiranje u samostalni posao. Ne brzajte sa odlukom i pripazite na svoje zdravlje – virus se ne leči prekovremenim satima na poslu. Bićete u središtu svih porodičnih okupljanja. Jednaku toplinu i povezanost osećaćete s prijateljima, što je dovoljno za savršene praznike.

VAGA

Svaki vaš projekat bolji je od prethodnog, pa nije ni čudo da vas čeka vrhunac poslovne sezone. Dobićete priznanje za svoj rad i dobru ponudu za budućnost. Odluke donosite nakon Nove godine, za sada samo uživajte u svom uspehu. Odnosi sa prijateljima i porodicom su komlikovani i intenzivni. Odvažite li se da ispunite sve svoje mogućnosti, shvatićete da vam je pametnije da se ipak prepustite prazničnom raspoloženju.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

ŠKORPIJA

Čeka vas fantastičan kraj posloven godine. Vaš dugoročni cilj ulaganja u samostalni posao poprima nove oblike. Sada već ozbiljno razmišljate o novoj poslovnoj budućnosti. Još ste u fazi preispitivanja ideja i ne žurite sa odlukom. Razmislite kakv tim želite da okupite. U ljubavi ste zaboravili važnu činjenicu – sve se tajne pre ili kasnije doznaju. Bićete zaprepašćeni kakve je sve informacije partner odlučio zadržati za sebe. Isti šok čeka i njega, kad shvati koliko ste tek vi skrivali od njega.

STRELAC

Širite optimizam, dobru volju i zabavu među svojim najbližima. Tek kada svi budu srećni moći ćete zaista da uživate u praznicima. Upoznaćete nove ljude, posetiti neko neobično mesto i analizirati nova iskustva. Vreme je da povučete crtu i saberete svoje uspehe, nade i ostvarene želje u poslednjih godinu dana. Bićete vrlo zadovoljni rezultatom. Vaša harizmatičnost će biti naglašena, zbog čega ćete privući pažnju drugih.

Strelac, Horoskop, Astrologija

JARAC

Kraj decembra obično dočekujete na ivici nervnog sloma, ali ne i ove godine. Kupićete poklone i namirnice na vreme, uzećete dovoljno dana godišenjeg odmora, a sve to pre Nove godine. Vaša snaga volje i moć organizacije jači su od praznične stihije. Tokom ovih praznika bićete lovac na lepe porodične uspomene. U vama tinja želja za promenom koja će doći na red tek u idućoj godini. Osećate da se menjate i uskoro će to i drugi saznati.

VODOLIJA

Brzina kojom Vodolije obavljaju zadatke, mogla bi da promeni vaš sadašnji poslovni status. Bićete glavni u poslovnim komunikacijama i svaku informaciju ćete usmeravati na pravo mesto. Privatno ste još efikasniji i postajete omiljeno društvo sadašnjih i budućih prijatelja. Tek pred Novu godinu ćete malo zastati i provesti koji praznični dan ispod ćebeta pred televizorom. Slobodno pojedite i koji kolač, jer kada opet krenete, nećete ni stići da se ugojite.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

RIBE

Ove godine ste se toliko naradili, da od nadređenih želite samo jednu nagradu – dug odmor. Poslednja poslovna ponuda ove godine odnosiće se na dodatnu edukaciju i obavezno je prihvatite. Šef računa na vas. Provodićete noći izrađujući božićne ukrase, smišljajući igre za decu, pakujući poklone i naravno, u partnerovom naručju. Mogu li praznici ikako izgubiti smisao kada ste vi tu?

Astrolog – Milica Miholjčić, www.astrousluge.com

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Velislav

    31. decembar 2015 | 12:37

    Jedino što postoje posebni horoskopi za tajkune, političare, starlete i za nas, obične ljude. Tako da je ovo malo nepotpun horoskop.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA