RUKOMETAŠICE: Idemo do kraja!

Srbija je u polufinalu Svetskog prvenstva u rukometu za žene, a naše devojke ne smanjuju ambicije. Cilj pred prvenstvo je bio medalja, a rukometašice se nadaju da će to biti ona zlatnog sjaja

  • 0

Ženska rukometna reprezentacija Srbije je u polufinalu Svetskog prvenstva, koje se održava u našoj zemlji. Izabranice Saše Boškovića su posle preokreta u fantastičnoj rukometnoj predstavi pobedile favorizovane Norvežanke. Pored sjajne predstave na terenu i na tribinama je bilo sjajno, a oboren je i rekord po broju gledalaca na Svetskim prvenstvima.

Kapiten naše reprezentacije Andrea Lekić je bila presrećna posle trijumfa:

- Zaista ne mogu sakrijem emocije sada. Sjajna utakmica i veliki uspeh. Idemo sada korak po korak, pa do kraja nadam se. Publika je bila sjajna i pozivam ih da dođu u petak i bodre nas protiv Poljske - rekla je sjajni srednji bek.

Levi bek naše reprezentacije Sanja Damnjanović opet je pružila sjajnu partiju:

- Nijedna od nas nije svesna ovog uspeha trenutno. Poslednja četiri minuta nisam znala gde se nalazim bukvalno. Zaista je bio težak protivnik i ovo je velika pobeda. Sada polako, bez euforije, pa do samog kraja - rekla je Damnjanovićeva.

"Ministarka odbrane" Katarina Tomašević i večeras je imala svoj šou u "Areni":

- Rekla sam i pre meča,ako hoćemo da budemo šampioni, moramo da pobeđujemo šampione. Cilj nam je i dalje samo medalja, a imamo snage za to. Moramo pred ovom publikom da uvek pružimo maksimum - rekal je Tomašević

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA