Ukrajinski astronomi nazvali zvezdu "Putin-šupak"!

Ime planete "Putin-Huilo", ili ponekad "Khulio", koja je dobila ime po Vladimiru Putinu, u prenesenom značenju reči znači šupak, dok je u bukvalnom prevodu pogrdna reč za penis

  • 3

Dok u Ukrajini iz dana u dan sve više rastu tenzije u borbi protiv proruskih separatista, grupa astronoma je odlučila da se sprda na račun predsednika Rusije, Vladimira Putina. Naime, oni su jednu zvezdu u univerzumu nazvali "Putin-Šupak"!

Ime zvezde "Putin-Huilo", ili ponekad "Khulio", koja je dobila ime po Vladimiru Putinu, u prenesenom značenju reči znači šupak, dok je u bukvalnom prevodu pogrdna reč za penis. Ovo nebesko telo je prisvojeno preko projekta "Pale Blue Dog", unutar kog je bilo ko mogao, da za 10 dolara, nadene nekoj planeti ime.

Inače, u Ukrajini je upravo "Putin-khulio" popularan uzvik među fudbalskim navijačima, a u međuvremenu su te dve reči postale nerazdvojne. Šta više, "Khulio" je postao svojevrsni sinonim za Putina. Tako da reč koja je ranije u prevodu bila "penis" sada znači "grozni diktator".

Danas se na internetu mogu pronaći raznorazni video klipovi iz Ukrajine, na kojima se na krajnje "interesantan" način pominje "Putin-Huilo".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: thewire.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA