BABA I DEDA IZ PAKLA: Devojčici (11) sisali krv, pa je silovali!

Par pod imenom "Crna magija" je pretio da će devojčici (11) ubiti majku ako se suprotstavi nasilju. Zverski su je mučili svake nedelje skoro godinu dana, sisali su joj krv, a zatim bi je muškarac silovao

  • 0

Par pod imenom "Crna magija" naveo je devojčicu (11) da učestvuje u seksualnim seansama, gde su joj sisali krv, a zatim ju je muškarac silovao. Za ovo zlodelo dobili su 34 godine robije.

Karole Hikman (64) iz Južnog Velsa izjavila je da je prisiljavala devojčicu na seksualni odnos sa njenim suprugom Albertom (65).

Ova nedužna devojka je potisnula neprijatnosti iz sećanja koje su se desile imeđu 1972. i 1975. godine, sve do svedočenja na sudu. Tada je izjavila da su joj Karoli i Albert priređivali strašne stvari, od sisanja krvi do silovanja. On je imao jedan poseban nož kojim ju je sekao da bi došao do njene krvi. Zatim ju je napastvovao, a u svemu ovom podršku mu je pružala njegova žena.

Takođe, devojka je objasnila da su je često zvali u njihovu porodičnu kuću gde bi joj punili glavu o crnoj magiji i čitali joj iz karata.

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Ovakve stvari su joj se dešavale jer nije smela da im se suprotstavi zbog navodnih pretnji da će joj ubiti majku koja je tada bolovala od raka. Napadi su se odigravali svake nedelje skoro godinu dana, a par je kovao plan da zajedno siluju mladu devojku.

Danas, ovo je jedna stasala žena u svojim pedesetim godinama koja se nerado seća ovih događaja.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

- Pre 42 godine jedna mala devojčica srela je dva đavola u ljudskom obliku koji su je iskoristili - objašnjava žrtva čiji je identitet ostao nepoznat.

Gospodin i gospođa Hikman dobili su po 17 godina zatvora za iskorišćavanje i silovanje nedužne devojčice. Pored toga, Albert je dobio još 5 godina zatvora zbog obožavanja đavola i propagiranja istog.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA