NA MARSU JE IZVRŠEN GENOCID: Američki naučnik upozorava da sličan scenario predstoji i Zemlji!

Istraživanje se temelji na visokoj koncentraciji ksenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torijuma na površini te planete, što je dokumentovala letelica "Odiseja"

  • 16

Fizičar Džon Branbenburg će u subotu na godišnjem okupljanju američkog društva fizičara predstaviti teoriju kojom će najverovatnije šokirati mnoge.

OVO JE SLIKA SA MARSA: A naučnici kažu da je ovo plavo...

Naime, on tvrdi da je na Marsu živela drevna civilizacija koju je nuklearnim napadima s lica Crvene planete "izbrisala" druga vanzemaljska rasa.

Fizičar tvrdi kako su stari Marsovci zapravo bili rasa Sidonijani, a tragovi genocida mogu se videti i danas. Njegovo istraživanje temelji se na visokoj koncentraciji ksenona-129 u atmosferi Marsa, kao i urana i torijuma na površini te planete, što je dokumentovala letelica "Odiseja".

Naučnici su i ranije nalazili iste elemente u svemiru, ali Brandenburg je siguran da su te materija zapravo dokaz da je reč o nuklearnom napadu.

Brandenburg upozorova kako i mi, stanovnici Zemlje moramo da budemo oprezni, tako da on predlaže da se na Marsu postavi baza s ljudima kako bi "saznali protiv čega se borimo".

Printskrin: Youtube/American Antigravity Printskrin: Youtube/American Antigravity

Stručnjak za NLO Najdžel Votson, kaže da Brandenburg nije prvi koji iznosi ovakvu teoriju.

- Ovakve priče i njihove varijacije daju nam ideju da je naš Sunčev sistem bio poprište nekoliko nuklearnih bitaka između vanzemaljskih posetilaca i starosedelaca - izjavio je Votson.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • micha

    9. jun 2015 | 00:09

    kad pre pobise i te indijance

  • Splinter

    9. jun 2015 | 00:02

    Dobra gudra u U.S.A.!!!

  • есимиидобар

    9. jun 2015 | 11:46

    Иииии, оптужбе за геноцид на Марсу против Србије за 3,2,1...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA