FUUUJ: Naručio je piletinu, a dobio NEŠTO NAJODVRATNIJE! (VIDEO)

Kako biste vi odreagovali da u svojoj porciji naletite na ovako nešto?

  • 3

Muškarac iz Kalifornije je naručio piletinu u jednom od restorana lanca KFC, kada ga je ono što je dobio u pakovanju neprijatno iznenadilo.

Devojčicu izbacili iz restorana KFC jer njeno lice plaši ostale goste? (VIDEO)

Devoriz Dikson je objavio video na kome je zabeležio izgled parčeta piletine koji strašno podseća na prženog pacova. On je čak dodao da je ukus "težak i gumen".

- Bilo je odvratno. Odmah sam ispljunuo. Pogledao sam u svoju ruku i shvatio da je bilo u obliku pacova sa repom i ostalim delovima - rekao je radio-stanici Los Anđeles.

Kada je snimio svoj "obrok", vratio ga je u frižider, a snimak postavio na Fejsbuk. Zatim se vratio u restoran sa fotografijama.

- Menadžerka je zapravo odlepila i potvrdila da se radi o pacovu. Izvinila se i samo mi ponudila besplatni obrok  - dodao je on.

Zatim je odbio ponudu i unajmio advokata. KFC sumnja u njegove optužbe, ali su rekli da bi voleli da otkriju o čemu se zapravo radi. Oni su i dodali da meso spremaju u različitim veličinama i oblicima.

Ni KFC ni Si-En-En nisu uspeli da stupe u kontakt sa ovim čovekom koji sada ne želi da razgovara sa njima. Inače, ponuđeno mu je besplatno testiranje uzorka piletine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: cnn.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA