KLANJAJU SE ĐAVOLU: Predstavljen spomenik SATANI! Evo gde se nalazi (VIDEO)

Demonstranti su tokom ceremonije uzvikivali "Satani nije mesto u Detroitu", dok su na drugoj strani bile pristalice koje su događaj pozdravljali sa "Živeo Satana"

  • 29

Američki Satanistički hram u Detroitu predstavio je statuu Bafometa što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod jednog dela građana. Za razliku od njih, neki su ovaj trenutak proslavili!

SATANINO DETE: Dečaku dali ime Lucifer (VIDEO)

Demonstranti su tokom ceremonije uzvikivali "Satani nije mesto u Detroitu", dok su na drugoj strani bile pristalice koje su događaj pozdravljale sa "Živeo Satana".

Prvobitno je postojala ideja da se spomenik smesti pored skulpture 10 Božijih zapovesti u Oklahomi, ali Vrhovni sud to nije dozvolio.

Direktor detroitskog Satanističkog hrama, Džeks Blakmore, rekao je da članovi sekte planiraju da presele skulpturu u Arkansas.

Lokacija spomenika je držana u tajnosti sve do poslednjeg trenutka kako bi izbegli demonstracije.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mr.Z

    27. jul 2015 | 17:03

    Boze moj mili gde je kraj ovom ludilu, ne mogu da razumem da su ljudi toliko slepi i negativni.... Gospode Isuse Hriste pomiluj ih gresne!!!

  • Еро са онога света

    27. jul 2015 | 21:32

    Мени никако није јасно зашто је Бог поред толиког биљног и животињског света који је створио дао живот и оволиким будалама

  • obecanje

    27. jul 2015 | 22:49

    zar nije dragi bog reko neklanjaj te se sotoni vec se klanjajte meni i mene obozavajte me ja sam onaj koji daje i uzima.a vi koji se satani budete pridruzili i u njega verujete svi cete u paklu goreti. nek su svi prokleti do sudzenog dana koji veruju u satanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA