Ovoj bebi su mama i tata rekli da uradi nešto što je razbesnelo roditelje na celom svetu! Šta vi mislite, jel' to toliko loše? (VIDEO)

Beba je pomazila porodičnog ljubimca, a to je izazvalo osude na celom svetu

  • 21

Roditelji su snimili svoju bebu dok je mazila uspavanog ljubimca, koji ju je zatim radosan polizao, a to je izazvalo reakcije na celom svetu. 

DEVOJČICA I NJEN PITON: Ona obožava svog ljubimca i ljubi ga za "laku noć"! (FOTO)

Vlasnici životinja na celom svetu maze i ljube svoje ljubimce, da li je zaista toliko čudno što su roditelji rekli bebi da učini to isto?

Zapravo, ljubimci su obično toliko umiljati i slatki da je prosto nemoguće da se ne mazite sa njima, to je uostalom i jedan od najlepših načina da pokažete privrženost svom ljubimcu.

Roditelji širom planete su oštro osudili ovaj video, uz glasno negodovanje kako nije bezbedno da toliko malo dete mazi uspavanog pitbula. Ne postoji ni jedan razlog zašto ova beba ne bi poljubila svog kućnog ljubimca.

Psi kada su trenirani i kada žive u domaćinstvima su savršeno sposobni za razmenjivanje nežnosti i maženje, a ovaj pit bul nije mogao biti nežniji prema detetu!

Pogledajte video:

( Telegraf.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vuk

    7. avgust 2015 | 16:47

    Sta li je ovde za osudu ??!?!?!?!?Ne postoji opasna rasa pasa postoje opasne gazde ...

  • Mila

    7. avgust 2015 | 15:48

    Za mene je ovo fantasticna scena! Dete voli psa! Bice sutra otporniji na bakterije nego deca ciji ih roditelji podizu u sterilnim uslovima! Divan snimak!

  • X

    7. avgust 2015 | 16:40

    Boze dete nije uradilo ništa lose

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA