HRVATSKI FAZON DANA: UŽAS U VINKOVCIMA! Roditelji tinejdžeru u kutiji cigareta pronašli slaninu!

– Ispod kreveta izbušio je rupu u parketu u kojoj sam našla iglu i kutiju cigareta. Moram priznati da mi je u tom trenutku laknulo, odmah sam zvala muža i rekla: Dobro je, Siniša, drogira se. A onda sam otvorila kutiju i videla...SLANINU – jecala je majka Biljana, koja je sina istog trenutka prijavila policiji

  • 14

Policijska uprava Vukovarsko-sremske županije javila je rano jutros kako su kod maloletnika na području Vinkovca pronašli čak 18 grama vrhunske slanine. Ovo je najveća ovogodišnja zaplenjena količina suvomesnatih proizvoda, a posebno je zanimljivo kako su maloletnika R.S. prijavili – njegovi roditelji.

SLANINA I KOBASICE IZAZIVAJU RAK? Da li će se suvo meso tretirati kao CIGARETE i ALKOHOL?

– Uvek sam se smejala onima koji kažu kako roditelj poslednji saznaju, ali, verujte, to je stvarno tako. R. (podaci poznati redakciji, op. a.) je bio krasan dečko sve do svoje 15. godine, ali onda smo počeli da primećujemo čudno ponašanje. Ujutru dok smo svi doručkovali travu i prašinu on bi odjednom nestao i kasnije nas ubeđivao da je sit. Kasnije se situacija samo pogoršavala, upao je u loše društvo, često bi sastajali iza škole i kući dolazili masnih obraza, a jedno veče mu je nakon izlaska jakna toliko zaudarala na zasićene masti da više nije bilo nikakve sumnje – izjavila je za Sprdex R.-ova majka Biljana koja je tek prošle nedelje smogla snage priznati kako je odgajlia zavisnika.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Dok je bio u školi otključala sam mu sobu i imala sam šta da vidim. Noževi, sir, posuda sa tragovima kajgane… – u suzama priča ova mlada majka koja je nakon detaljne pretrage potvrdila najcrnje sumnje.

– Ispod kreveta izbušio je rupu u parketu u kojoj sam našla iglu i kutiju cigareta. Moram priznati da mi je u tom trenutku laknulo, odmah sam zvala muža i rekla: Dobro je, Siniša, drogira se. A onda sam otvorila kutiju i videla...SLANINU – jecala je Biljana koja je sina istog trenutka prijavila policiji.

Kako saznajemo, nesrećni mladić u ovim trenucima nalazi se na odvikavanju.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Izvor: sprdex.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA