VODILA MUŠKARCA NA POVOCU: Prošetala ga gradom kao PSA (VIDEO)

Domino dama iz Velike Britanije, koja je ulicama Birmingema prošetala muškarca kao da je kuče, za dva meseca je od ponižavanja muškaraca zaradila oko 26.000 evra

  • 5

Neki ljudi jednostavno vole da budu ponižavani, a neki na tome zarađuju pozamašne sume novca.  Pejdž Baron, domino dama iz Velike Britanije zarađuje velike sume novca od muškaraca koji imaju želju da ih ona tretira kao niža bića i da ih ponižava.

Ja sam prava DOMINA i ovo je moja BDSM tamnica! (18+) (VIDEO)

Kako je sama navela, ona je za dva meseca zaradila 20.000 funti (oko 26.000 evra). Pored toga, klijenti joj kupuju i skupe poklone, torbe "Luj Viton" ili telefone "Ajfon 6".

Na internetu se pojavio i snimak njene šetnje ulicama Birmingema. U tome ne bi bilo ničeg neobičnog da ona nije vodila muškarca na povocu.

- Preko Tvitera me je kontaktirao mušakrac koji ima fetiš da je štene. On je očajnički tražio da ga neko tretira kao psa - rekla je domino dama, koja je neimenovanom muškarcu i ispunila želju.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kengur

    5. februar 2016 | 08:02

    Boze...Cudan je ovo svet..

  • Orao

    8. februar 2016 | 05:29

    To nije covek, to je veliki magarac kad tako sta zeli i sebi dozvoli.

  • Čiča-deda

    4. februar 2016 | 20:25

    Da ih je držala za ručku,zaradila bimnogo više,a tek mufte sladoleda i šlagapatek tečnog pudera za lice i zusta,matojećurkaiz provincie

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA