INVAZIJA KAO IZ BIBLIJE: Ovaj insekt napada i pustoši Ameriku, ljudi veruju da je došao SUDNJI DAN (VIDEO)

Ovi insekti na svakih 17 godina izlaze na površinu i ozloglašeni su po svojim glasnim zvucima koji ispuštaju prilikom parenja

  • 3

Ova apokaliptična scena stvarno izgleda strašno, ali za ljude ih Ohaja, ovo je uobičajena scena sezone cvrčaka, kao i svaka druga.

KATASTROFA BIBLIJSKIH RAZMERA: Počinje izvazija, MILIJARDE buba napašće Ameriku (VIDEO)

Na snimku koji ćete pogledati možete videti malog dečaka koji muči muku da očisti terasu i dvorište svoje kuće, uz povremenu vrisku.

Cvrčci na svakih 17 godina izlaze na površinu i ozloglašeni su po svojim glasnim zvucima koji ispuštaju prilikom parenja.

Cvrčci mogu biti različite veličine. Imaju membranozna krila, usta su im podešena za bodenje i sisanje, a hrane se biljnim sokovima. Neke vrste skaču, a veliki broj živi u šumi. Poznatije krupne forme su: Cicada plebeja L. i Tettigia orni L., koje sredinom leta proizvode poznatu monotonu cvrku.

- Ovi periodični cvrčci imaju 17 godina dugi vek i poslednji put su se pojavili 1999. godine - navodi sajt Sikada manija.

Kada insekti izađu iz zemlje, oni se druže, polažu jaja na drveću i zatim umiru.

Mladi cvrčci se nakon rođenja povlače u ilegalu od zemljom, a vraćaju se nakon 17 godina kao odrasli.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sumadinac

    14. jun 2016 | 21:50

    Neka vas pojedu,ko nas sto izjede uranijum.

  • Alien resurrection doctor

    14. jun 2016 | 22:03

    Vama ravno zemljašima je svaki dan sudnji dan kao što ste lupili za 2012 da će biti smak sveta pa ste ga odložili zbog nedostatka dasaka u vašim mozgovima na 2014 pa opet ništa sad ga najavljuju za 2020 i od toga neće biti ništa .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA