• 11

Otvarao je poklone za Božić, a onda ga je iznenada napala pobesnela mačka i iskasapila mu glavu (FOTO) (VIDEO)

Sa mačkama nema šale...

  • 11

Da mačke mogu da budu i zle znaju svi koji često imaju dodira sa ovom životinjom. Jedan momak će posebno zapamtiti dobro ovaj Božić i otvaranje poklona, jer je zbog svoje mace morao da ode u bolnicu.

Maca se probudila ZAMRZNUTA i ZALEPLJENA ZA LED na -35 stepeni. Namučili su se dok je nisu oslobodili (VIDEO)

Naime, tokom otvaranja poklona ispod jelke i oduševljenja momka šta je dobio, mačka je odjednom skočila na njegov vrat i glavu, oborila ga na zemlju i nanela mu povrede. Morao je da ide u bolnicu i dobio je nekoliko šavova.

Devojka koja je snimala sve na svom postu na Fejsbuku napisala da je mačka bila lepo tretirana, da živi u dobroj kući, ali da je kreten.

- Ovo nije jedina osoba koju je napala. Jasno se može videti kako prvo hoda da bi potom mirno sela i planirala svoj napad. Mačka nije moja, nemam razloga da lažem. On je kreten. Svoje pretnje uputite nekom drugom. Čovek je ovde napadnut, ne mačka - napisala je Džesika Friman.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • nedic

    Macke je poslao djavo na svet a bog pse ;)

  • Krsta

    Na zapadu ":kako se zovu ...dele poklone i matorim magarcima i babama. ...sv Nikola nikolaus je delio siromašnoj deci....i to bi tako trebalo da ostane ..ali kapitalizam sve pretvori u "biznis " sve za novac

  • Bondi

    I ja bih ga napao da mi ovako retardirano urla. Ahahah mačka je realna. Pravda za mačku.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima