MONSTRUOZNO: Turčin silovao patku!

Prema pisanju turskih novina sredovečni muškarac je gnusni zločin počinio dok je noćio kod rođaka, a u njegovom krevetu su pronađi krv i perje ove pernate životinje; ona se sada oporavlja kod veterinara, ali je imala ozbiljne unutrašnje povrede

  • 2

Turska policija uhapsila je muškarca jer je, prema rečima rođaka, silovao patku dok je noćio kod njih u kući.

Zločin se dogodio u Bursi, koja se nalazi u regionu Marmarisa, a lokalne novine pišu da je ovaj pedesetogodišnjak zadržan u policiji nakon što su ujutru na njegovom krevetu pronađeni krv i perje od patke.

U izjavi rođaka se dalje navodi i to da patka nije bila u stanju da hoda, dok je majica sa krvlju pronađena ujutru pored drveta.

Zbog svega ovoga patka je morala da bude operisana nekoliko puta jer je imala ozbiljne unutrašnje povrede. Njeno stanje je za sada stabilno, a o njoj brine lokalni veterinar.

Nadamo se da će turski monstrum završiti na dugoj, dugoj robiji. Ako ništa, nada umire poslednja.

(B. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Užas

    17. septembar 2012 | 13:29

    Silovo PERFEX!

  • Sladjana

    17. septembar 2012 | 20:17

    Kakvih sve pacijenata ima u pm! -.- Jadna zivotinja bre :( A takav bolesnik koji je spreman da siluje jadnu zivotinjicu do toga DA JE RASKRVARI je spreman da to uradi i coveku kasnije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA