Dva puta kupio Ajpod i oba puta u kutiji našao samo gumice za brisanje

U kutiji u kojoj je trebao da se nalazi uređaj, koji je Džim Nevarde želeo da pokloni supruzi, nalazile su se lepo poređane gumice za brisanje. Po reklamaciji, dobio je novu kutiju, koju je otvorio tek kada je stigao kući, i opet u njoj našao gumice

  • 7

Džim Nevarde, iz San Dijega, kupio je poklon ženi, koji verovatno želi da izbriše iz sećanja, jer kada je otvorila kutiju sa ajfonom, unutra su se nalazile samo poslagane gumice za brisanje. Kada je posle reklamacije, dobio zamenu, u kutiji su opet našli gumice.

- Kada je moja žena otvorila kutiju, u njoj je bilo pet uredno poslaganih gumica. Vratio sam kutiju u radnju kako bih se žalio, na šta su mi odmah dali novi ajpod - kaže Džim o svojoj kupovini u lancu "Target".

Nevarde u prodavnici nije na licu mesta proverio šta se nalazi u njoj, pa je zamenjenu kutiju otvorio tek kada je stigao kući. U njoj su se nalazile uredno poređane gumice, ovog puta u drugim bojama.

Pravi ajpod dobio je tek iz trećeg puta.

Iz "Targeta" je stiglo saopštenje u kom je stajalo objašnjenje da je krađu ovih muzičkih plejera koji koštaju 290 dolara organizovao dobavljač.

- Posvećeni smo pružanju uspešnog šoping iskustva. Veoma ozbiljno smo shvatili incident i radili na razrešenju sa samim kupcem. Istražujemo slučaj i za sada nemamo dodatnih informacija o slučaju - kaže se u saopštenju tržnog centra "Target".

(Telegraf.rs / Izvor: Huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA