≫ 

Jedinstven slučaj "blizogamije": Identične bliznakinje dele istog dečka, žele porodicu i brak sa njim

Australijanac Ben uživa u 11 godina dugoj vezi sa bliznakinjama

  • 2

Jednojajčane bliznakinje Eni i Lusi Deklink su potpuno identične, od izgleda, preko stila oblačenja, do ukusa za muškarce. Tačnije, jednog muškarca.

Sestre su izuzetno atraktivnog izgleda, žargonski rečeno prave "bombe", koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim i smelo ističu svoje obline na Instagramu. Obožavaju da se slikaju u istim odevnim kombinacijama, tako da muški pol ostane zbunjen u izboru između njih dve.

Nažalost po pratioce, Eni i Lusi su već našle čoveka svog života. I to istu ličnost. U vezi su sa dotičnim Benom, kome se sigurno obistinio san svakog muškarca. Emotivni odnos njih troje traje 11 godina, a prošle godine je Ben svojim devojkama stavio vereničko prstenje na ruku. To prstenje je specifično sa tri trake, kao simbol njihove male zajednice.

Ni traga ljubomore nema - spavaju u istom krevetu i to im potpuno odgovara. Naredni nivo su brak i deca, gde su naišli na prepreku.

O kakvoj se prepreci radi na putu njihove sreće pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Mama izgleda mlađe od tebe: Za majku i ćerku svi misle da su sestre ali se služe pomalo i prevarom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA