Preživeo je udar groma, a ono što je dobio nakon toga ga je SKROZ RASPAMETILO! (FOTO)

- Iskreno, očekivao sam da će još jednom da me pogodi grom, nego da ću da dobijem milion dolara na lutriji - rekao je Piter Meketi iz Kanade

  • 0

Piter Meketi iz Kanade je doživeo nešto nesvakidašnje i nemoguće - preživeo je udar groma i dobio na lutriji

DOBIO DŽEKPOT: Postao milijarder i razveo se od žene, evo na šta troši novac! (VIDEO)

- Iskreno, očekivao sam da će još jednom da me pogodi grom, nego da ću da dobijem milion dolara na lutriji - rekao je Piter.

Ovaj dobitak će podeliti sa Dajan Miler, koja je zaposlena u Meketijevoj prodavnici, jer nijh dvoje imaju godinu dana dugu tradiciju uplaćivanja lutrijskih listića.

Inače, Pitera je grom udario kada je imao 14 godina, a ovo neprijatno iskustvo je doživela i njegova ćerka pre par godina.

Printskrin: ctvnews.ca Printskrin: ctvnews.ca

- Ovakva situacija je skoro nemoguća, jako su male šanse da vas i vašu ćerku pogodi grom i da dobijete premiju na lutriji. One iznose jedan prema 2.600 milijardi - rekla je profesorka Sofi Leger za Ej Bi Si.

Printskrin: ctvnews.ca Printskrin: ctvnews.ca

Piter kaže da će svoj deo dobitka potrošiti na svoje hobije, kuvanje i pecanje, dok će Dajen novac od džekpota potrošiti na odmor i putovanje.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA