Tražila je stan i dobila ponudu od jednog mladića, ali pod jednim uvrnutim uslovom: Pobegla je čim je čula šta želi od nje!

I posle neka neko kaže da je lako iznajmiti stan

  • 2

Kada je 19-godišnja studentkinja Erin Klar iz Škotske počela da traži stan u Parizu gde će živeti tokom studiranja na Institutu za političke nauke, nije ni slutila kakvu bi ponudu mogla da dobije.

Sve je bilo u redu dok nisu kupili ukletu lutku: Tada su u njihovoj kući počele da se dešavaju strašne stvari (FOTO) (VIDEO)

Erin je na društvenim mrežama objavila da traži stan kada joj se na Fejsbuku javio muškarac po imenu Francisko.

On joj je napisao da ima stan s dva kreveta, kuhinjom, kupatilom, velikom garderobom i balkonom, ali da stan ne bi iznajmio samo njoj nego bi ga delio s njom.

- Imam dva kreveta - napisao joj je, na što je 19-godišnjakinja zamolila da joj napiše još detalja i upitala ga planira li i on da živi u tom stanu ili samo traži nekoga kome bi ga iznajmio. Dobila je odgovor koji nije očekivala ni u najgorim snovima.

- Ja ću živeti isto. Imam fotografije stana. Ali, objasniću ti uslove. Ja sam pokoran i imam fetiš stopala tako da bi stan bio besplatan što se tiče novca, ali zauzvrat bih ponekad želeo da ližem tvoja stopala - napisao joj je.

- Osim toga, imam pojas devičanstva, pa bi mi čuvala ključ u narukvici koju bi nosila. Znači, ne tražim seks jer imam pojas. Jesi li zainteresovana? Odgovaraju li ti uslovi? - dodao je muškarac.

Devojka je prepisku objavila na Tviteru uz ironičnu poruku kako joj potraga za stanom u Parizu ide "vrlo dobro". Ali, kada mu ona nije više odgovarala na poruke, on joj je poslao fotografije "devičanskog pojasa" kako bi se uverila da joj govori istinu..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA