≫ 

Italijanski milioner koji je uhvaćen sa seksi Srpkinjom na jahti skrivao veliku tajnu! (FOTO)

Konfiskuju mu imovinu, a on odbija da radi...

  • 25

Zovu ga najseksi dedom na svetu, ali brutalno seksi izgled trenutno ne može pomoći 50-godišnjem Italijanu Đanluki Vakiju, koji se gotovo svakodnevno hvali svojim bogatstvom na Instagramu, gde ga prati čak 11 miliona ljudi.

Italijanski milioner ponovo pokazao ZVERINU, i to u vrelim pozama sa 26 godina mlađom SEKS-BOMBOM! (FOTO)

Naime, iako on na svojim snimcima i dalje bezbrižno pleše i pozira, u stvarnosti ga muče neke ozbiljne stvari, poput činjenice da su mu zaplenjene jahta i nekoliko nekretnina, piše Unilad.

Italijanski milioner na jahti ugostio seksi Srpkinju, pa pokazao ZVERINU! 

Nakon što je upućen poziv da se pomogne nasledniku farmaceutskog carstva da otplati svoj dug u iznosu od 10,5 miliona evra, internet je reagovao na jedini način na koji zna - nemilosrdnim sprdanjem na račun posrnulog bogataša i njegovog hedonističkog stila života.

Foto: Instagram/Gianluca Vacchi

Vaki, s kojim se pre nekoliko dana družila i bosanska lepotica Hana Hadžiavdagić Tabaković, u životu nije radio ni dana, pa je ekipa na Fejsbuku odlučila to da promeni.

Foto: Instagram/Gianluca Vacchi

Napravljena je stranica "Nađimo Đanluki Vakiju posao", koja je izazvala veliki interes. Korisnici Tvitera, s druge strane, "oponašaju" njegov stil života pa poziraju ispred pedalina i plastičnih bazenčića. Većinu fotografija prati haštag "Enjoy", prema naslovu Vakijeve knjige u kojoj je ponosno objašnjavao zašto ne želi da radi u porodičnoj firmi.

Foto: Profimedia/Crystal pictures

Osim jahte i nekoliko vila, oduzet mu je i udeo u golf igralištu u Bolonji, a "Quotidiano Nazionale" preneo je da se njegovi advokati boje da Vaki ima još dugova za koje se ne zna.

Foto: Profimedia/AKM-GSI

"To je samo mali dug", govorio je Vaki ranije, a na poziv da mu se pomogne nema baš puno reakcija. Naime, dosad je skupio oko pet evra pa je očito pred njim dug put da spasi svoju imovinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA