Supermarket uklonio svu stranu robu sa svojih polica da bi poslao jaku poruku o rasizmu: I ovo je rezultat (FOTO) (VIDEO)

"Tako izgledaju prazne police bez stranaca", pisalo je na jednoj poruci kod vitrine sa sirom

  • 11

Sve mušterije koje su ušetale nedavno u jedan supermarket u Hamburgu, bile su iznenađene kada su videle da su police skoro prazne, a da je šačica proizvoda koja je ostala napravljena u Nemačkoj. Delovalo je da su zaposleni u supermarketu zaboravili da popune police, dok mušterije nisu, svuda po radnji, videle misteriozne poruke.

Kinezi su proključali od besa zbog ove fotke Lavecija!

"Tako izgledaju prazne police bez stranaca", pisalo je na jednoj poruci kod vitrine sa sirom. "Ova polica je tako dosadna bez raznolikosti", pisalo je na drugoj.

Ispostavilo se da je supermarket, na prilično kontroverzan način, prodavao isključivo nemačke proizvode na jedan dan, da bi istakao šta misli o rasizmu i etničkoj raznolikosti, piše boredpanda.com.

Kao rezultat akcije, nije bilo grčkih maslina, španskih paradajza i vrlo malo svega ostalog što inače može da se nađe u tipičnom modernom domaćinstvu.

- Naš supermarket zastupa raznolikost, obezbeđujemo širok spektar hrane koju nudimo kupcima, koja je proizvedena u različitim regijama Nemačke - rekao je portparol supermarketa. - Ali samo zajedno s aproizvodima iz drugih zemalja kreiramo jedinstvenu raznolikost koju naše mušterije cene.

 
A post shared by heinzinger (@heinzinger) on

Šta vi mislite? Je li ovo dobar način za podizanje svesti o različitosti ili su promašili temu?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Teslina naslednica

    24. avgust 2017 | 20:13

    Hvala na ovom tekstu, ispada da Srbija ima sve, ja kupujem iskljucivo domace proizvode i uvek napunim korpu, strogo vodim racuna o tome da je sve sto stavim u korpu proizvedeno u Srbiji!

  • Земунац Алекса

    24. avgust 2017 | 20:12

    Зар Грци и Шпанци нису исте расе као Немци*

  • Vaše ime

    24. avgust 2017 | 18:56

    Pogodili su kao prstom u....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA