Komšija priveo seksi crnku: Dohvatili se na balkonu, prolaznici snimali njihovo jecanje i stenjanje u po bela dana (VIDEO)

Egzibicionisti su dobili aplauz nakon što su zavšili sa akcijom, i to zguza

  • 15

Ni dnevno svetlo, a ni prolaznici nisu omeli ovaj par da se upusti u seksualne odnose usred dana na balkonu zgrade u gradu Buenos Ajres u Argentini.

12 pijanih i prljavih minuta: Čekao je picu, počeo da hvata Danijelu, pa se ona spustila. Posle oralnog seksa, okrenuo je i bacio na pult! (VIDEO)

Par su "u akciji" snimili prolaznici, a snimak je obišao svet. Na snimku se jasno vide detalji, pa je više i nego očigledno šta je par radio.

Čini se da se nisu preterano zabrinuli zbog prolaznika koji su ih sve vreme gledali.

Čuje se kako jedan od posmatrača kaže: "Nije ih uopšte briga!"

Žena je u početku bila malo nevoljna, posebno kad je čula komentare ljudi, ali je ipak dozvolila svom partneru da nastavi sa radnjom!

Egzibicionisti su dobili aplauz nakon što su zavšili sa akcijom, pa su se povukli u svoje odaje.

Ali, ovaj par nije jedini. U oktobru je snimljen par kako zadovoljava svoje potrebe na samom ulazu zgrade.

U lokalnim izveštajima se navodi da je žena, koja je uhapšena zajedno sa svojim dečkom, brutalno odgovorila policajki koja ju je zamolila da se zaustavi.

- Neću da se zaustavim jer ne želim. To je moj dečko i radiću to gde želim. Ako hoćeš, uradiću to i pred tobom. Nećeš me odvesti zbog toga, ne možeš me zadržati zbog ovoga - rekla je žena policajki.

Na kraju su uhapšeni zbog remećenja javne pristojnosti i odvezeni na najbližu policijsku stanicu za otiske prstiju i rekli su da se suočavaju sa optužbama.

Pogledajte video: 

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cure

    18. novembar 2017 | 19:17

    Ako nek se vole ljudi..ko ix tera da gledaju..

  • Jeretik

    18. novembar 2017 | 20:30

    Odvratni voajeri , od njih covek vise ne moze da se slobodno seksa na svojoj terasi . Nekada su samo gledali a sada i snimaju . Moze i ovako ?

  • vosa

    18. novembar 2017 | 17:58

    Ne znam cemu zgrazavanje i komentari poput ‘stoka’ u zemlji gde je sve postalo ‘Farma’ i ‘Parovi’ a silikonske spozonoruse s tv kanala s nacionalnom frekvencijon 24 sata na dan pricaju o ‘najcudnijem mestu gde su vodile ljubav’ i da li nose ili ne gacice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA