Zgodne žene engleskih fudbalera spremne za Rusiju 2018: Od modela za veš do rijaliti zvezde i napaćene verenice (FOTO)

Ove lepotice svakako će biti u centru pažnje na Mundijalu u Rusiji, a svi jedva čekaju da vide kako će proslavljati pobede svog tima

  • 3

Za manje od četiri nedelje počinje Svetsko prvenstvo u fudbalu, a nakon što je selektor fudbalske reprezentacije Engleske Geret Sautgejt saopštio spisak igrača koji će ići u Rusiju, sada se zna i koje lepotice će bodriti svoje jače polovine sa tribina.

Od poslednjeg prvenstva u fudbalu 2016. došlo je do nekih izmena, jer se fudbaler Vejn Runi penzionisao prošle godine, pa njegova supruga Kolin više neće predvoditi žene fudbalera sa tribina.

Međutim, sada su u centar pažnje došle nove lepotice, devojke i žene fudbalera, iako selektor nije precizirao koliko će igračima biti dozvoljen kontakt sa lepšim polovinama.

Dok je za sve reprezentacije na SP u Rusiji cilj podizanje trofeja, jedna zemlja sanja o nagradi koja je vrednija od svega (FOTO) (VIDEO)

Ono što je sigurno jeste da će ove lepotice svakako biti u centru pažnje na Mundijalu u Rusiji, a svi jedva čekaju da vide kako će proslavljati pobede svog tima.

Engleske fudbalere će, između ostalih, sa tribina bodriti rijaliti zvezda, model za donji veš, ali i jedna napaćena verenica.

RIJALITI ZVEZDA

Rebeka Vardi (36), najočigledniji pretedent na presto Kolin Runi, je zvezda sama po sebi, zahvaljujući pojavljivanju u rijaliti šou "I'm a Celebrity Get Me Out of Here" prošle godine.

Rebeka Vardi verovatno će naslediti suprugu Vejnija Runija na tronu žena fudbalera Foto: Profimedia

Ona je udata za Džejmija Vardija i imaju dvoje dece Sofiju (2) i Finli Jaidena (1). Par se venčao u maju 2016. Rebeka još ima dvoje dece iz prethodne veze Megan (11) i Tejlora (6), dok Džejmi ima još petogodišnju ćerku Elu.

Rebeka je pravi profesionalac u podršci sa tribina, a svog supruga pratila je i 2016. na EP, kada je nosila majicu Engleske.

MODEL ZA DONJI VEŠ

Glamurozna brineta Rubi Mae (23), model za donji veš, takođe će sa tribina bodriti svog dečka Dele Alija (22). Prošle nedelje par je izgledao nikada zaljubljenije kada su se pojavili na događaj u Londonu.

Njih dvoje su navodno u vezi dve godine, a Rubi se prvi put pojavila na tribin na EP 2016.

Lepa manekenka ume javno da uteši svog dečka nakon poraza Foto: Profimedia

Oni su počeli da pune naslovnice kada je Rubi dala utešni poljubac Deleu nakon što je tio izgubio od Islanda.

Njih dvoje su zajedno išli na odmor na luksuzne destinacije, uključujući Ibicu i Mikonos.

Rubi radi kao model za donji veš, a sarađuje sa brendovima kao što su Šanel i Dolče i Gabana.

NAPAĆENA VERENICA

Lepa Pejdž Milian (22) oduvek je pružala podršku svom partneru Rahimu Sterlingu, uprkos tome što su naslovnice punili iz ne tako lepog razloga.

Naime, Sterling je navodno prevario svoju divnu devojku, iako je par prošle godine dobio sina.

Brineta oprostila dečku prevaru Foto: Profimedia

Njih dvoje su nedavno objavili da su se verili i tako potvrdili da su glasine o prevari iza njih.

GLAMUROZNA STJUARDESA

Fudbaler Džek Batland je u vezi sa plavušom Anabel Pejton, koja je radila kao stjuardesa. Dok Anabel svoj profil na Instagramu drži zaključanim, njen dečko ne može da odoli a da ne šeruje fotografije zaljubljenog para.

Prelepa plavuša bila je pored Batlanda dok se oporavljao od povrede prošle godine, zbog koje je bio van terena. U jednom intervuu izjavio je kako je ona "divna devojka kojoj duguje ceo svet zato što mu je pomogla da se oporavi".

ZAVISNICA OD INSTAGRAMA

Nema sumnje da će Megan Dejvison, devojka golmana Džordana Pikforda, objaviti sve detalje putovanja na Mundijal na svojoj omiljenoj društvenoj mreži.

Dok je podržavala svog dečka, Megan je diplomirala na fakultetu.

 
Ledge meal with the family tonight! 🍴A post shared by Jordan Pickford (@jpickford1) on

Njih dvoje su zajedno još od tinejdžerskih dana, a ona se zbog njega preselila na drugi kraj države kada je Pikford potpisao za Liverpul.

Ovo su samo neke od žena fudbalera, a s obzirom da na Mundijalu učestvuju 32 reprezentacije, ne sumnjamo da će tribine biti ispunjene lepoticama iz svih krajeva sveta.

VIDEO: Ona je seksi i bez luka i strele

(Telegraf.rs/A.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tnt

    18. maj 2018 | 05:43

    Ma naše su žene za ove nazovi lepotice, kraljice lepote

  • Miloš

    17. maj 2018 | 23:06

    Rubi je najbolja

  • vida

    23. maj 2018 | 15:17

    Molim da objavite ime hotela gde ce biti smestene.Kad im muzevi budu zauzeti pripremama za utakmice,spreman sam da im se nadjem pri ruci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA