Nije hteo da zakasni prvi dan na posao, pa je pešačio cele noći: Priča o posvećenom radniku stigla i do šefa, koji je uradio velikodušnu stvar (VIDEO)

Iako nije hteo nikome da kaže za svoju avanturu, njegova priča se brzo proširila

  • 9

Priča o posvećenom mladiću iz Alabama koji je hodao skoro celu noć kako ne bi zakasnio prvi dan na posao, postala je viralna i oduševila sve koji su je pročitali, a posebno je dirnula njegovog poslodavca, koji se zbog toga odlučio na velikodušan potez.

Valter Kar trebalo je da ima prvi radni dan u firmi za selidbu, kada mu se pokvario auto dan ranije. Umesto da javi poslodavcima da nema kako da dođe na posao, pešačio je cele noći kako bi stigao na vreme.

Ako nemate pare za taksi, u ovoj državi možete da platite pevanjem (VIDEO)

Kar je u ponoć pešice krenuo iz gradića Homvud u Alabami za Pelham i prešao je oko 23 kilometra kada ga je zaustavila policija oko 4 sata ujutru.

Kada je čuo za njegovu priču, policajac ga je odveo na doručak, a onda ga je prevezao ostatak puta, do kuće porodice Lamej, koja je tog dana trebala da se preseli.

Mladić je stigao kod Dženi Hajden Lamej pre ostalih radnika, koja ga je upitala da li želi da se odmori pre nego što stignu ostali. Kar je to odbio i rekao kako bi želeo da počne sa poslom. Tako su počeli da pakuju stvari, časkajući usput.

Dženi je saznala da je Valter iz Nju Orleansa, ali se sa majkom preselio u Alabamu nakon što im je kuća uništena u uraganu Katrina, a priču o njemu je podelila na Fesjbuku.

- Gledao me je u oči i smeškao se, imala sam utisak kao da ga odavno poznajem - napisala je Dženi i opisala kako je izgledala njegova avantura prethodne noći.

Njen post je ubrzo postao viralan, iako mladić nije hteo nikome da kaže da je pešačio skoro do posla.

Priča je stigla i do njegovog šefa, vlasnika firme za selidbu, Luka Marklina.

- Ponosan sam što sam deo tima u kojem je Valter. Postavili smo visok standard svojih usluga i one su sada još više porasle. Jedva čekam da mu lično zahvalim - napisao je Marklin na Fesjbuku.

Međutim, njegov šef je učinio puno više i poklonio je mladiću svoj auto, a on nije mogao da sakrije oduševljenje.

VIDEO: Filip i Jagoda na ulici zarade i do 140 evra za jedan dan, a nisu prosjaci

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bgd

    9. septembar 2018 | 16:58

    Naš poslodavac bi ga eventualno "častio" sa tapšanjem po ramenu.

  • @ Kiki

    9. septembar 2018 | 13:53

    Amerika zato je ona san svakog normalnog čoveka

  • Jops

    9. septembar 2018 | 17:19

    Mozda tebi meni sigurno nee meni je srbija zemlja gde normalni zive

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA