Verila se premijerka Novog Zelanda, koja je posle terorističkog napada osvojila srca muslimana širom planete (FOTO) (VIDEO)

Ardern (38) i Gejford (41) imaju ćerku, koja će ove godine napuniti godinu dana

  • 5
Foto: Getty Images

Premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern i njen partner Klark Gejfor su se zvanično verili, potvrdio je njen portparol, prenosi BBC. Par se verio tokom prethodnih uskršnjih praznika.

Novinarski pripravnik uočio je dijamantski prsten na premijerkinoj ruci u petak tokom jedne svečanosti, pa je zatražio objašnjenje od njenog kabineta.

Tada je premijerkin portparol potvrdio da se par verio tokom uskršnjih praznika.

Ardern (38) i Gejford (41) imaju ćerku Neve koja će ove godine napuniti godinu dana.

Ardern je druga žena u svetu koja se porodila dok je bila na čelu vlade. Prva je bila pakistanska premijerka Benazir Buto koja je rodila ćerku 1990. godine, prenosi Index.hr.

Prošle je godine u intervjuu Ardern kazala kako ne namerava da zaprosi Gejfoda, već će njemu prepustiti da se preznoji oko toga kako će to učiniti.

- Ne, ne nameravam. Želim da prođe muku i agoniju postavljanja pitanja, ne želim da mu olakšam, apsolutno ne - rekla je ona.

Gejford je tokom prethodne godine sedeo kod kuće, gde je brinuo o ćerki.

Premijerka je na to rekla da je veoma srećna žena što ima partnera koji je uz nju i koji veliki deo odgovornosti preuzma na sebe, prenosi BBC.

Ardern je nakon terorističkih napada na zemlju u martu 2019. godine ujedinila zemlju i za ponašanje nakon napada na džamije u kojima je ubijena 51 osoba dobila pohvale iz čitavog sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA