≫ 

Naručila je prelepu venčanicu, a venčanje joj je preselo kada je videla šta je dobila

Neki su se i našalili da je umesto venčanice dobila kostim za Noć veštica

  • 0
Venčanica Foto: pixabay.com

Pronalaženje savršene venčanice mnoge mlade smatraju najvažnijim aspektom venčanja. Sasvim je stoga razumljivo da je za pronalaženje one prave često potrebno i mnogo vremena. Lutanje od jedne do druge prodavnice sa venčanicama može biti i veoma zamorno, naročito ako ste o ovom trenutku maštali od malena.

U pokušaju da to izbegne, jedna žena je rešila da uštedi sebi vreme i umesto beskrajne potrage po gradu, odlučila je da pretraži internet. Međutim, kada je venčanica stigla iz Kine, jedva da je imala sličnosti sa onom koju je videla na internet sajtu.

U stvari, bilo je toliko loša da je žena na kraju morala da kupi drugu venčanicu za svoj veliki dan, piše „Mirror“.

Prijatelj je u njeno ime ovaj nesrećni događaj podelio na Fejsbuku. Ispod slike koja se sastoji od dve fotografije, napisano je:

"Levo je ono što je naručila. Desno je ono što je dobila. Pronašla je novu venčanicu i sve se dobro završilo, ali kakva je ovo ISPALA!"

Čitava gornja polovina venčanice bila je toliko prozirna, da su se jasno videli ulošci na njenim grudima, a i ostatak venčanice bio je lošijeg kvaliteta, najblaže rečeno.

Sliku pristigle venčanice objavila je i na svom instagramu.

Jedna osoba se našalila: "Pogledajte sa vedrije strane ... Upravo ste sebi nabavili kostim za Noć veštica. Prekrojte uloške za grudi u oblik školjki, obojite haljinu u zeleno i - možete da budete mala sirena Arijel!"

Na svu sreću, nije dozvolila da je ovaj neuspeh poremeti, i sve je doživela komično.

(G.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA