≫ 

Pomislili su da je u pitanju racija: Španska policija oduševila građane

Pored Italije, Španija je takođe jedna od evropskih država koja je snažno pogođena korona virusom

  • 1
Španija, koronavirus, korona virus Foto: Printscreen/Facebook

Korona virus ne posustaje ni za pedalj. Najnoviji podaci kažu da je preko 15.000 ljudi umrlo je od ove smrtonosne zaraze u svetu, a skroo 360.000 je zaraženo.

Pored Italije, Španija je takođe jedna od evropskih država koja je snažno pogođena korona virusom. Nadležni u toj državi kažu da je čak 434 osobe preminulo za jedan dan, odnosno ukupno 2.206.

Lekari smatraju da će “vrh epidemije” biti najveći u sredu, te smatraju da bi u toku nedelje trebalo da padne broj novoobolelih.

Ipak, u iščekivanju dobrih vesti, društvene mreže osvojio je gest policajaca iz Majorke. Naime, na video snimku se vidi kolona vozila kako stižr pod rotacijom, kao da je reč o nekoj raciji.

Međutim, jedan policajac je izašao sa gitarom i počeo da svira, a zatim su iz vozila iskočili ostali pripadnici policije i zapevali, kako bi obradovali građane i dali im pozitivan podstrek.

Naravno, raspevani i razigrani policajci dobili su prigodan aplauz i postali hit na društvenim mrežama.

(M. Lj.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja

    23. mart 2020 | 17:55

    Vrhhhhhhhhhhhhhhh, nista lepse od vedrih i veselih ljudi, pozitivna energija i dobrota je ono sto je Srbija odavno zaboravila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA