≫ 

Princeza Dajana četiri puta je pokušala sebi da oduzme život? Novi dokumentarac o njenom životu

Netfliks snima kontroverzni dokumentarac o poginuloj princezi

  • 1
Princeza Dajana Foto: Guliver/John Minihan/Evening Standard/Hulton Archive/Getty Images

Princ Vilijam i njegov brat Hari suočiće se uskoro s novom mukom. Naime, na Netfliksu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Dajane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala sebi da oduzme život - četiri puta.

Nesrećno detinjstvo, loš brak, poremećaji...

Dokumentarac radnog naziva "Being Me: Diana" planira da se prikaže u četiri nastavka, a pratiće borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u prehrani, nesrećan brak s princom Čarlsom i bolno, nesrećno detinjstvo, prenosi Gloria.hr.

U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netfliks već sarađivao s princom Harijem, a pored toga on i supruga Megan i trenutno vode pregovore sa striming servisom vezano uz buduće projekte.

Princeza Dajana, princ Carls, vencanje Foto: Profimedia

Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje verovatno lomi i Netfliksove producente.

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati dosad neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. do 1992. godine, a pratiće njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa  Čarlsa.

Ni kraljevska porodica ni  porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu, odbili su da bilo šta kažu i snime.

Video: Princ Hari šetao po istim minskim poljima kao Dajana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mamin sin Hari

    3. maj 2020 | 14:54

    Princ Hari, Dajanin sin,pravi mamin sin. Ziveo i nastavio gde je Princeza Dajana stala. Princeza Dajana nije htela da se ubije jer je zivela za sinove,oni su joj davali volju da prezivi ponizenje od supruga Princa Carlsa i njegove tadasnje ljubavnice Kamile. Nedaj Boze nikome zivot sa takvim muzem. Ali ona je bila i ostala najlepsa,najbolja,najpozitivnija,najvoljenija majka,Princeza i licnost koju je narod voleo i volece i koja nikada nece biti zaborabljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA