≫ 

Snimljena vatrena lopta iznad SAD, teoretičari zavere ubeđeni da su to vanzemaljci

- Vanzemaljska baza je verovatno ispod planine u Zapadnoj Virdžiniji - tvrdi Voring

  • 6
Vatrena lopta. vanzemaljci Foto: Printscreen/Twitter/@SyedNav33

Snimak kako nešto nalik vatrenoj lopti leti nebom iznad Zapadne Virdžinije u Sjedinjenim Američkim Državama privukao je veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Kako se pojavio snimak, neki su pomisli da je reč o neidentifikovanom letećem objektu (NLO), a njima se pridružio i “lovac na vanzemaljce” Skot Voring.

Rekavši da u tom periodu nije zabeležen, prijavljen ili najavljen udar meteora, Voring sumanja da je to zapravo bio NLO koji je pokušavao da se vrati u najbližu bazu “pošto je brod bio teško oštećen”.

- Vanzemaljska baza je verovatno ispod planine u Zapadnoj Virdžiniji. Kako nešto tako veliko pada i ne udari ni u šta? Nemoguće postaje mogućne nama ispred očiju. NLO je sleteo bezbedno, ali jedva je stigao do baze - tvrdi Voring, a prenosi Sputnik.

Naravno, bilo je ljudi koji se uopšte nisu slagali sa ovom pretpostavkom. Jedan od korisnika društvenih mreža istakao je da je zapravo reč o avionu koj je leteo na visini od 9.000 metara, te da ga je Sunce obasjavalo, a zatim se ta svetlost prelivala u nešto nalik repu komete.

Video: Vanzemaljci li su, priroda li je? Spektakl aurore borealis iznad Rusije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Boban

    30. decembar 2020 | 21:56

    Da nije malo sporo za meteorid?

  • nikolas

    30. decembar 2020 | 17:09

    DALI SU TO VANZEMALJCI ILI NEKA RAZVIJENA CIVILIZACIJA IZ PARALELNOG SVETA NA ZEMLJI SAZNACEMO USKORO !!!!! MI SMO ISTO DODJOSI SA MESECA I MARSA PRE 3- MILIJARDE GODINA A DOKAZ SU PIRAMIDE!!!

  • Slavica

    30. decembar 2020 | 15:31

    Idite s njime spasite planetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA