Dok je šetala, pored žene je prošao stranac: Ubrzo je počela da dobija jezive poruke na telefonu

Stranac koji ju je pronašao na društvenim mrežama nakon što je postavila svoju lokaciju, dokaz je koliko je važno voditi računa o tome šta o sebi objavljujete na internetu

  • 0
žena ilustracija Foto: Pixabay/ Ilustracija

Žena je podelila jezive poruke koje joj je slao stranac pored kog je prošla dok je šetala. Ona je skrenula pažnju na to koliko je opasno deliti svoju lokaciju na društvenim mrežama, optuživši ga za "praćenje".

Ona je želela da ostane anonimna, tvrdeći da ju je čovek uhodio, nakon što je video njenu fotografiju iz šetnje u kanjonu u Kaliforniji, na društvenoj platformi Instagram.

Uprkos tome što nije želela da komunicira sa njim, on nije prestajao da joj šalje poruke, prenosi Miror.

- Prilično sam sigurna da sam te video jutros u "Ranyon" kanjonu. Imala si slušalice u ušima pa nisi čula kada sam ti se javio. Da li me se sećaš? - prva je poruka koju je dobila.

Priznao da je njen nalog pronašao preko lokacije koju je postavila

- Pogledao sam ko je sve označio tu lokaciju i video tvoj profil. Baš dobro izgledaš. Da li često ideš tamo? - bio je njegov odgovor.

On je nastavio pitajući je da li joj treba partner za vežbanje, ali čak i kada je ljubazno odbila njegovu ponudu i zaključala svoj nalog, nije prestao.

Žena devojka planinarenje mobilni telefon ranac Foto: Shutterstock

- Da li si svoj nalog prebacila na privatni? Hteo sam da vidim koja još mesta voliš, ali sada ne mogu. Mogu li da te dodam? - nastavio je on.

On je izjavio da mu nije jasno zbog čega mu ne odgovara, pošto, po njegovom mišljenju, nije uradio ništa loše.

Ona mu je na to odgovorila da ne želi da nastavi komunikaciju, zato što je njegove poruke plaše, kao i da nije zainteresovana za njegove ponude.

- Moj nalog je sada privatan zato što me tvoje poruke plaše, a nisam te blokirala zato što nisam htela da ti dam povod da me maltretiraš kada sledeći put odem u šetnju - rekla je ona.

Međutim, muškarac nije prihvatao "ne" kao odgovor.

Njegovo mišljenje je bilo da ona nije trebalo da postavlja lokaciju ukoliko nije želela da joj se neko javi i da "žene kao ona" na taj način traže pažnju, a kada je dobiju, onda se žale.

Video: Za desetinku je ostala živa: Žena pretrčavala prugu napred-nazad kad je naleteo voz u punoj brzini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA