≫ 

Gospođa krava je odlučila da nakon bega iz klanice poseti akva park

Ona je dobila i ime Toboga, što na portugalskom znači tobogan

  • 0
Krava Foto: Pixbay

Nestašna krava je, kako se čini, uspela da pobegne iz klanice u Brazilu i odlučila da se počasti vožnjom na toboganu, u obližnjem akva parku.

Imala je sreće da se pod njenom težinom čitava skalamerija nije srušila. Ipak, tobogan je izdržao skoro duplo veću težinu nego što je predviđeno, prenosi Metro.

Izlet ove gospođe krave, međutim, imao je odlučujuću ulogu u njenom životu i ona je dobila svoj "srećan kraj", 800 kilometara od Rija, nakon što ju je "usvojio" farmer.

Ona je dobila i ime Toboga, što na portugalskom znači tobogan i postala je kućni ljubimac.

Na video snimku koji je zapalio internet, vidi se kako ona pokušava da siđe na tobogan, pomalo nespretno, a Nju Jork post preneo je da je ona na kraju ipak uspela da se spusti do bazena.

Kako je Brazil najveći izvoznik govedine na svetu, čija proizvodnja drastično povećava emisije štetnih gasova, krave koje beže iz klanica nisu toliko retka pojava, ali ova gospođa je imala odličan izbor aktivnosti za svoj "spa" dan.

Video: Pokušali da ih razdvoje, ali bezuspešno: Majmun svakog jutra kaska na leđima prijateljice krave

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA