NELJUDSKI: Psa kome su petardu ubacili u usta monstrumi i ranije zlostavljali!

- Petarde su bile poslednje, ali očito ne i prve posledice nečijeg iživljavanja. Miško stvarno nije imao lagan život i sada tek postaje jasno da je i ranije svašta doživeo - ispričao je veterinar Stjepan Kočar

  • 1

Rendgentski snimak lobanje psa Miška iz Galižane, koji je morao da bude uspavan jer mu je neko ubacio petardu u usta i naneo stravične povrede, pokazala je da je pas i ranije bio zlostavljan, pošto su uočena dva metka ispaljena iz vazdušne puške.

- Napravili smo mu rendgen lobanje da vidimo povrede koje je petarda nanelu psu, a slučajnim nalazom smo utvrdili da je imao i dva metka u vratu i glavi i to od vazdušne puške jer se jasno vidi sačma. Dakle, petarde su bile poslednje, ali očito ne i prve posledice nečijeg iživljavanja. Miško stvarno nije imao lagan život i sada tek postaje jasno da je i ranije svašta doživeo - ispričao je za "Glas Istre" veterinar Stjepan Kočar.

Osmogodišnji pas Miško je bio mešanac nemačkog ovčara, a njegova vlasnica bila je 89-godišnja starica iz Galižane.

Policija i dalje traga za nepoznatom osobom koja je u nedelju u Galižani nesrećnoj životinji ubacili petardu u usta.

(Telegraf.rs / Izvor: Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA