≫ 

„Ovo što radite Srbima nema primjera u povjesti u bilo kojega naroda“: Vapaj bosanskih muslimana ustaškim ministrima u Zagrebu 1941. godine (FOTO)

 ≫ 

„Ubijanje svećenika i drugih prvaka bez suda i presude, streljanje i mrcvarenje u gomilama često nevinih ljudi, žena pa i djece [...] prisvajanje i pljačkanje njihove imovine, rušenje bogomolja često njihovim vlastitim rukama, siljenje na prelazak na katoličku vjeru, sve su to činjenice, koje su zaprepastile svakog istinitog čovjeka i koje su i na nas Muslimane ovih krajeva najneugodnije djelovale“, pišu najugledniji muslimani Banjaluke svojim predstavnicima u vrhu NDH

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ana
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Da

    12. februar 2019 | 22:21

    Nekad su ljudska prava bila vazna,nekad.. nekad nije bilo vazno ,voljele se komsije,postovale..a te 92 vec do tad su pomijesali zacine nasem narodu pa ovce postali.. nacionalizam zavlado.. tri naroda tri jezika pa sta bi da ima naroda da ne znas na koju naciju mozes naletit..da imamo jezika da koji god upotrijebis sporazumit ces se jer svi nacija vise jezika vise svega..Eh tako je kako je..biti svoj i ne razmisljati koje je vjere..jebo to nemoj biti ovca pa da jedes sto ti se servira..biraj sebi hranu kad vec mozes..

  • Ana

    11. februar 2019 | 21:26

    Samo da znate,da muslimanski narod u bosni,nikad nije niti ce biti pogan kao ovi hrvati.ja sam sa bosnjacima godinama zivela,i oni su kao i mi,a to sto nas je zapad ojadijo,a narod naseo na to,nemoze se ispraviti.ali ljydi tamo zive u saradjuju,kao da rata nije bilo.alu mrznju i dalje seju politicari,samo sto svaki normalan ,nece nasesti na njihove provokacije.zalisno je sve to,ali eto! A hrvati? Sa njima treba prekunut svaku kontakt,i u sportu,muzici,itd. Jel neznam stace ini nama,a dokle se vise ponizavamo!!?

  • Radivoje

    11. februar 2019 | 21:18

    Od oko 30 dosadasnjih komentara samo se u jednom iskazuje zahvalnost muslimanima iz Banja Luke sto su zahtevali, I to javno sa svojim punim Imenima i prezimenima, da se zaustave istaski zlocini nad Srbima. Nazalost vecina je skrenula sa teme I spominje Nemacku I Ameriku, srpski izlazak na more, problem sa vaterpolistima, JNA, ........Skoro niko ne pokazije zahvalnost onima koji su se u ta teska vremena pokazali kao ljudi. Strasno koliko smo nisko pali. Hvala svima koji postuju dobrotu I dobre namere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA