NE, NIJE FOTOMONTAŽA: Ovaj pas zaista ima dve njuške (VIDEO)

Pas se zove Tobi i trenutno se nalazi u kalifornijskom prihvatilištu, a ukoliko niko ne dođe po njega u narednih nekoliko dana biće dat na usvajanje

  • 2

U Kalifornijskom okrugu Tuleri pronađen je pas koji se po nečemu izdvaja od svih ostalih na svetu. On je dobio ime Tobi i trenutno se nalazi u kalifornijskom prihvatilištu za životinje, a ono po čemu je specifičan jeste to što ima dve njuške.

- Ovo je prvi pas sa dve njuške, on je jedinstven -izjavila je Paula Mendoza koja je zaposlena u prihvatilištu. On je verovatno rođen sa dve njuške, s obzirom da nema vidljiv ožiljaka.

Još uvek se ne zna da li se izgubio ili je lutalica. Ukoliko niko u narednih nekoliko dana ne dođe po njega, dvogodišnji Tobi će se dati na usvajanje.

- Biće divan ljubimac. Veoma je drag i obožava da hvata lopticu - izjavila je Mendoza.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: abcnews.go.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Aleksandar

    27. septembar 2014 | 14:30

    U Spaniji postoji rasa lovackog psa koja po standardu ima takav nos. Zove se Pachón Navarro. Turci, koji sve kradu, probaju i ovu rasu da prisvoje pa je zovu turskim poenterom, ali to je druga prica.

  • Scarecrow

    27. septembar 2014 | 12:16

    Nosonja :P

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA