≫ 

ZAPALIO INTERNET: Stavio uši tek zaklane svinje i izazvao PRAVI RAT, ali ne zbog groznog prizora! (FOTO)

A samo je želeo da ispadne zanimljiv...

  • 35

Urnebesna fotografija neimenovanog muškarca srednjih godina osvanula je na društvenim mrežama i na njoj se može videti nasmejani i veseli čovek kako u sred svinjokolja pozira sa svinjskim skalpom na svojoj glavi.

Kontroverzni modeli DILDA sa motivima SVETACA zapalili javnost u Španiji! (FOTO) (VIDEO)

Naime, on je stavio svinjske uši na svoju glavu te tako neodoljivo podsetio na nekakvog čudnog "đavola sa svinjskim ušima".

Iako postavljena tek pre 11 sati, ova fotografija ubrzo je postala viralna te su je ljudi masovno delili na društvenim mrežama, ali još više od toga, izazvala je žestoku raspravu i pravi mali rat na Fejsbuku, između ovih koji meso jedu i onih koji se mesa groze.

"Taman su mu, samo još da ga lupi neko maljem u čelo, da osjeti kako je biti ubijen u čelo", rekla je jedna žena. "Dobro odkud toliko negativnih komentara samo zato što se čovek našalio na svoj račun", rekla je druga. "Treba mu ih prišiti za glavu da ih više nikad i ne skine, jel mu i pristaju!", rekla je treća....

Zatim su se ubacili i vegani: "Zar nije grehota životinje koja je žrtvovana zarad njegovog stomaka!?", "Nevaspitana i neotesana budaletina, ovakvi danas daju lijep primjer djeci, gdje smo otišli Bože moj".

A bilo je i onih duhovitih: "Svaka čast majstore. Nadam se posle ove slike da si skuvao dobre pihtije od ovih ušiju", "Čovek je car. Kao i pljeskavica. A bunde. A viršle, jaja. Pa i to živne, a sir??? Neko kolje nožem neko rečima. Malo jeste ogavno, ali kad se roštilj upali ipak nije. Mesec je svinjokolja pa..Prijatno!".

A kako se vama čini potez ovog šaljivdžije!?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA