≫ 

Uspavana lepotica: Najluđa dijeta koja je ikad izmišljena - gubite kilograme spavanjem! (VIDEO)

Ova dijeta će vam se sigurno dopasti, jer je za njom poludelo pola planete

  • 5

Ovo je definitivno vest godine za ljude koji su lenji i vole da spavaju, a koji žele da smršaju. Izmišljena je dijeta koja upravo to omogućava - lečenje gojaznosti uz pomoć spavanja.

Indijska hit dijeta od 3 sastojka: Smršajte bez gladovanja i bez izbacivanja ugljenih hidrata

Od ovih namirnica bukvalno mršavite dok ih jedete (CEO SPISAK)

Prema dr Majklu Brosu, koji je izumeo dijetu uspavana lepotica, sada možete da izgubite kilograme tako što ćete se fokusirati na spavanje, odnosno tako što ćete odvojiti od sedam do devet sati za spavanje i jesti integralne žitarice koje su dobre za san.

Kada spavate vi tada ne jedete i to jeosnovni pristup, ali ne treba zanemariti ni to da je san dobar za regulisanje metabolizma.

Postoje dva različita načina primene ove dijete. Prvi je baziran na regularnom spavanju umesto jela, a drugi na korišćenju sedativa da bi se što duže spavalo. Ovaj poslednji je izuzetno opasan i nikako se ne preporučuje.

Foto-ilustracija: Profimedia/CandyBox Foto-ilustracija: Profimedia/CandyBox

Dijeta uspavana lepotica nije nikakav program ishrane, već samo čista redukcija unošenja hrane uz pomoć trošenja vremena na spavanje.

Na Kanalu 4 je u emisiji "Kako najlakše da smršate" prikazana baš ova dijeta koju je držao Rob. On je za šest nedelja izgubio 7 kilogram i 700 grama, a bio je težak 135 kilograma.

- Imam utisak da sam oživeo. Totalno sam se promenio i nemam nameru da se vratim starom problemu sa ishranom - izjavio je Rob posle poslednjeg merenja.

Printskrin: YouTube/TODAY NEWS Printskrin: YouTube/TODAY NEWS

Rob je želeo da smrša do okupljanja generacije sa univerziteta, pa su mu njegovi doktori preporučili ovu dijetu baziranu na spavanju. Bilo mu je neophodno da izbaci iz upotreba kofein i alkohol da bi mogao da zaspi, ali i da pred spavanje jede samo laku hranu. On je bukvalno morao da vežba spavanje.

Pre dijete Rob je u toku dana jeo minimum pet pljeskavica i pio najmanje dve litre gaziranih pića. Sada više ne mora da vodi o tome računa, već može samo da spava.

Robovim uspehom su oduševljeni mnogi, ali nije poznato šta treba da rade ljudi koji imaju decu i gomilu drugih obaveza.

Pogledajte Robovu priču.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pavic

    14. februar 2017 | 08:37

    Jeste li vi normalni

  • M

    14. februar 2017 | 09:57

    Izgleda da je ta dijeta najbolja i za dzep,ma ne moramo vise uopste da jedemo samo cemo da spavamo

  • Zlatka

    14. februar 2017 | 11:35

    Da.Tacno je... Ja sam tako oslabila 10 kg...za 2 godine.Ali tada nisam ni cula za tu dijetu-vec sam sama primetila..da spavajuci gubim kg. Probajte... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA