TELEGRAF BEAUTY SELECTION: Sve najlepše devojke od sada i na našem portalu - PRIJAVITE SE!

Devojke, nemojte svoje najlepše fotografije da delite samo prijateljima na svom Fejsbuk profilu. Ukoliko smatrate da vašu lepotu treba da vide svi, prijavite na mail beautyselection@telegraf.rs

  • 1

OVO JE VEST KOJU MORATE DA PODELITE SA SVIMA!

OD SADA ĆETE MOĆI DA VIDITE SVE NAJLEPŠE DEVOJKE IZ REGIONA NA JEDNOM PORTALU: POČINJE TELEGRAF BEAUTY SELECTION!

Ceca11

Sve one lepotice kojima se divite gledajući fotografije na društvenim mrežama, sve one koje krase duplerice najtiražnijih magazina i nedeljnika, žene iz komšiluka koje su vam zaustavljale dah, krase stranicu portala koji ima samo jedan cilj - da promoviše lepotu.

Na sajtu "Beauty Selection" možete da vidite zašto su balkanske žene, prema mišljenju mnogih, među najpoželjnijima na svetu.

Ivana

Telegraf Beauty Selection nije nikakvo takmičenje, niti je reč o klasičnom izboru za Mis, ali će upravo među devojkama s našeg portala biti izabrana ona koje će na zvaničnom takmičenju za izbor najlepše Srpkinje i ove godine poneti titulu Miss Interneta 2014.

Telegraf Beauty Selection je početna stanica za kasting zvaničnog finalnog izbora za Mis Srbije 2014, jer je Telegraf zvanični portal koji već dve godine (u saradnji s agencijom Miss Yu) bira najlepšu devojku sa interneta i društvenih mreža.

Kristina

Pre dve godine, to je bila Aleksandra Doknić, koja je kasnije u izboru osvojila i titulu Mis Srbije, a sad je to Anđelka Tomašević, aktuelna Mis Interneta i Mis Universe Srbije.

Svoje najlepše fotografije nemojte da delite samo prijateljima na svom Fejsbuk profilu, već se prijavite na mail beautyselection@telegraf.rs ukoliko smatrate da i vašu lepotu treba da vide svi.

Pokažite se u najlepšem svetlu, promovišite sebe na portalu koji dnevno poseti skoro milion ljudi iz čitavog regiona.

Pravo učešća imaju sve dame, a svoje slike možete poslati na zvanični mail beautyselection@telegraf.rs ili kao poruku na naš fan page.

Jelena

Pošaljite svoje fotografije u razumnoj rezoluciji (gledajte da slike ne budu previše male) i recite nam nešto o sebi: ime, prezime, godište, vaš grad, hobi, obrazovanje... Barem jedna od fotografija treba da bude u bikiniju ili da prikazuje celu figuru.

Setimo se da je prethodne godine pobednica našeg takmičenja na kraju postala i Miss Srbije. Nadamo se sličnom ishodu i sada! Nemojte gubiti vreme, već se prijavite odmah! Srećno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije fer

    7. maj 2014 | 21:58

    A nas muskarce diskriminisete ;) dajte izbor za mistera srbije ! ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA