Pred sam porođaj ova trudnica dizala je tegove od 100 kila!

Samo nekoliko sati pre dolaska svoje ćerke na svet, ova Amerikanka bila je u teretani gde je podizala teret skoro duplo teži od sopstvene kilaže

  • 12

Da je Megan Lederman fitnes fanatik, jasno je na prvi pogled. Ova tridesettrogodišnjakinja iz Arizone tokom čitavog drugog stanja, i to sa svojim prvim detetom, išla je barem četiri puta nedeljno u teretanu, a svakog dana šetala je svog psa brdsko-planinskom rutom dugom skoro 5 kilometara.

Međutim, čak ni u četrdesetoj nedelji trudnoće, pa čak ni onog dana kad su krenule prve kontrakcije, ona nije htela da odustane od redovnog treninga. Tako je Megan u trenutku kad je bila otvorena jedan santimetar, uz podršku svog supruga Čeda, uspela da iz čučnja podigne težinu od neverovatnih 97,5 klograma!

Samo nekoliko sati kasnije, rodila je potpuno zdravu devojčicu, koja je po rođenju bila teška tri kilograma i dobila ime Florans. Megan očekuje da će se svom redovnom režimu vežbi vratiti već tri nedelje nakon porođaja.

- Sama činjenica što sam fit i bavim se kros-fitnesom pomogla mi je da zatrudnim. Ne znam što bih se odricala vežbanja, kada mi ono toliko prija - objasnila je svoje motive ova novopečena majka, koja inače nije prva trudnica koja se izlaže neverovatnim naporima, samo što je definitivno oborila sve dosadašnje rekorde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA